Вони повертаються!

15.10.2005
Вони повертаються!

      Коли два роки тому Арнольд Шварценеггер вступав на посаду губернатора Каліфорнії, він заявляв, що робота у владі та продовження голлівудської кар'єри — речі несумісні. Мовляв, і не просіть, щоб я знову знімався в якихось там бойовиках, я й так видовищами ситий. За словами «Термінатора», він із кінематографом «зав'язує», а майбутнє жанру «екшн» бачить у таких авторах, як Він Дізель та Бен Аффлек. Але чи то не може Залізний Арні без кіно, чи то грошей треба більше підзаробити, чи імідж покращити... Словом, днями інформагенції рознесли новину: Шварц таки дав згоду на зйомки у «сіквелах» двох відомих картин за його участю.

      Губернатор Каліфорнії залишить керівне крісло, щоб зіграти у фільмах «Термінатор-4» і «Правдива брехня-2». Дехто каже, що краще б він знявся не в продовженнях уже досить обридлих історій, а в чомусь свіженькому, але Шварценеггер, як видно, воліє не ризикувати.

      Робота над четвертим «Термінатором» наразі перебуває на ранній стадії, невідомо навіть, як виглядатиме головний герой. А от із «Правдивою брехнею» справи кращі: продюсери картини вже обговорили з акторами основні питання, пов'язані з «другою серією».

* * *

      А тим часом Сильвестр Сталлоне — давній конкурент Арні у жанрі бойовика — паралельно з «Термінатором» оголосив про свою участь у «сіквелі». Якщо для Шварца найвдалішою стрічкою є «Термінатор», то для Сталлоне — це «Роккі». І назабаром Слай обіцяє почати зйомки вже шостої частини фільму цієї серії.

      У цій частині самотній (за сценеарієм, його дружина помирає на початку фільму) і вже «заспокоєний» американський супербоксер Роккі Бальбоа вирішує повернутися на ринг і провести кілька незначних боїв — тільки для підтримки форми. Але коли йому пропонують провести поєдинок із діючим чемпіоном світу в суперважкій вазі Мейсоном Діксоном (чи не на Тайсона натяк?), скромне повернення Роккі опиняється в центрі уваги ЗМІ.

      Планується, що зйомки «Роккі-6» почнуться в грудні в Лос-Анджелесі.