Вагітна Джей Ло таки хоче в кіно

15.10.2005
Вагітна Джей Ло таки хоче в кіно

Дженніфер Лопес.

      Новину про вагітність Дженніфер Лопес ніби ніхто не спростовував, але підготовка до народження первістка аж ніяк не відвертає Джей Ло від реалізації її іншої заповітної мрії — зробити нарешті успішну кар'єру в кіно. Хоча в'їдливі критики не втомлюються повторювати, що співає й танцює поп-діва значно краще, ніж перевтілюється, зірка латиноамериканського походження знову рветься на великий екран. І знову — з коханим чоловіком.

      Пригадується, фільм «Джильї», де Джей Ло засвітилася в парі з попереднім бой-френдом Беном Аффлеком, був визнаний найгіршим фільмом 2003 року й отримав «Золоту малину». А тепер Лопес хоче реваншуватися в картині глибшого змісту — про життя співака Гектора Лаво, роль якого, слід розуміти, виконає чоловік Дженніфер Марк Ентоні. Дуже вже Ло любить Марка, який заради неї розлучився із попередньою дружиною, Даянарою Торрес Дельгадо, кинувши трьох дітей. Тож і в кіно тягне.

      Щодо Гектора Лаво, то він народився в бідній родині в Пуерто-Ріко у 1946 році. У хлопчика рано виявився рідкісний за красою «золотий голос», але цей талант приніс виконавцеві сальси не тільки славу і визнання, а й швидку смерть. Пізнавши смак популярності, Лаво не зміг протистояти спокусі наркотиків, часто впадав у важкі депресії, а в 1993 році помер від СНІДу.

      Початок зйомок на кіностудії «Соні пікчерз» заплановано на середину листопада, продюсером буде саме Дженніфер. Похвальна самостійність...

      До речі, 35-річна Лопес днями взяла ще одну висоту: в Чикаго стартував перший американський бутік Дженніфер під назвою «Світ Джей Ло». На церемонії наполегливу й таки вельми талановиту зірку вітали тисячі її прихильників, переказує сайт ThePlace.ru.