Кіно для Боно

12.10.2005
Кіно для Боно

Боно перекваліфікується в актора?

      «Колега» Віктора Ющенка по номінуванню на Нобелівську премію миру-2005, ірландський рокер Боно «пролетів» із здобуттям цього призу так само, як і наш Президент. Обидва вони поступилися Міжнародній агенції з атомної енергії. Невідомо, чи дуже сумував знаменитий соліст гурту U2 з цього приводу, але, можливо, його розрадить нова справа: Боно отримав запрошення зіграти в голлівудському мюзиклі під назвою All You Need Is Love («Усе, що тобі потрібно, — це кохання»).

      Про рівень фільму свідчить заявлений бюджет — понад 120 мільйонів доларів. Імовірна роль Боно має бути дуже близькою для нього — за сценарієм, лідер U2 перевтілиться у старіючого рокера.

      Сценаристами мюзиклу стане дует Ієна Ла Френе та Діка Клемента. Це ті самі люди, що написали сценарій для стрічки «У в'язниці» (Porridge) і нового «футбольного» фільму 2005 року «Гол!».

      За повідомленням сайту @Music, Ла Френе не приховує, що хоче бачити серед акторського складу видатного ірландського виконавця. «Ми зараз ведемо переговори з Боно з приводу його участі в картині. Він також хоче одержати цю роль, і я впевнений, що він працюватиме з нами», — каже Ієн Ла Френе. До речі, продюсери фільму також сподіваються, що участь у зйомках візьме й колега Боно по рок-сцені — вокаліст «Роллінг стоунз» Мік Джаггер.

      А щодо Боно, то його ім'я раніше вже світилося в титрах фільму «Готель «Мільйон доларів» Віма Вендерса, де музикант зіграв епізодичну роль. Тепер же в лідера U2 є реальна можливість виявити себе у всій акторській красі. А заодно й поспівати на екрані.