Ще не відомо, кому пощастило...

16.08.2005
Ще не відомо, кому пощастило...

Прекрасна й незалежна Даніела користується популярністю не лише в чоловіків, а й у дизайнерів. Минулого тижня екс-наречена Роналдо взяла участь у показі купальників у Сан-Паулу. (Фото РЕЙТЕР.)

      Якби всі красиві жінки, яких свого часу покинув форвард футбольної збірної Бразилії й мадридського «Реалу» Роналдо (відверто кажучи, далеко не красень), ридали й рвали на собі волосся, щонайменше у «країні, де багато диких мавп», відсоток лисих жінок підвищився б разів у десять. Але, на щастя, всі колишні «Роналдіньї» (зазвичай подруг «Зубастика» називають саме так) — особи самодостатні й добре знають собі ціну, тому у статусі покинутої нареченої чи й дружини футболіста почуваються анітрохи не гірше, ніж у попередньому.

      Не є винятком і бразильська моделька Даніела Чікареллі, з якою Роналдо розійшовся вже після бучного святкування заручин у Парижі. 26-річна краля італійського походження ще з 14-річного віку має величезну популярність серед чоловіків (що й не дивно, з такою-то фігурою, смарагдовими очима, розкішним волоссям...), між якими не бракує й докторів наук, і акторів, і президентів корпорацій тощо. З огляду на те, що Даніела й сама особа далеко не дурна й із дуже непоганою освітою (у модельний бізнес дівчина прийшла досить пізно — у 20-річному віці, оскільки раніше податися в манекенниці їй суворо забороняв батько, тож за цей час мала нагоду вивчитися й самовдосконалитися), вона у змозі знайти собі значно кращого чоловіка, ніж хай і багатющий, але всього лише футболіст Роналдо. Який, до того ж, «підтримав» свою екс-кохану, котра дуже страждала від того, що в неї стався викидень, банально її покинувши...