«Пляжний патруль»: а заодно й пограли!

10.08.2005
«Пляжний патруль»: а заодно й пограли!

«Білі» «Єви» атакують «бордових» «Карін». (Фото Володимира СТАДНИКА.)

      Через тиждень після того, як у столичному Гідропарку на пляжі «Опіум біч клаб» відбувся міжнародний турнір зі справжнього чоловічого пляжного волейболу, цей самий майданчик окупували довгоногі кралі в однакових (!) міні-купальниках. Відрізняв дівчат хіба колір бікіні, та й то не всіх. Однакову барву купальних костюмів мали цілі команди секс-бомб. Вони, як виявилося, брали участь у чемпіонаті Києва з пляжного волейболу серед модельних агенцій.

      Улаштував змагання чоловічий журнал «Максим». Згідно з поясненнями організаторів, турнір за участю представниць команд «Престиж», «Карін», «L-моделс», «Олег і Єва», «Інтермоделс» та збірної «Міс Україна» тривав упродовж усього липня, а вирішальні матчі відбулися в перші вихідні серпня.

      Ну що про них (матчі) сказати... Очевидці відзначають, що іноді м'яч через сітку таки перелітав. Але здебільшого свято спорту та краси перетворювалося на свято самої лише краси. Вродливі дівчата на гарячому піску під палючим сонцем не надто напружувалися і «грали» передусім на публіку. Головним було не те, як краще виконати подачу чи прийом, а те, як еротичніше впасти або сексуальніше поправити плавки на рівномірно засмаглій (обов'язкова умова!) попі.

      За таких «розкладів» турнір виграла команда агентства «Олег і Єва» — модельки у білих бікіні отримали за перше місце зовсім не кумедну суму — 1 300 доларів. Але, подейкують, «звичайним» манекенницям підсобила одна «незвичайна» — з навичками професійної волейболістки. Призовi розділили на всіх, і, що не кажи, на подіумі такі гроші заробити значно складніше. Друге місце посіли дівчата з «Інтермоделс» (700 «баксів» призових). Третіми стали пляжні волейболістки з «Карін». Виграли всi?