«Одягни Юлю». А потім роздягни

09.08.2005
«Одягни Юлю». А потім роздягни

Перетворюємо Прем’єрку на домогосподарку...

      Кажуть, Юлія Тимошенко найбільше подобається чоловікам. Недаремно вона має прихильників навіть серед «регіоналів» та есдеків, недаремно її ставлять на перші місця в рейтингах видавці журналів на кшталт «Плейбоя». Але, як не дивно, найактивнішим фанатом пані Прем’єрки в мистецькому світі Києва є жінка, художниця Наталя Колумбет-Моховикова. І у своєму прагненнi обожнення леді Ю. вона постійно «втинає» щось оригінальне.

      Спочатку це була не просто Юля, а, так би мовити, два в одному. На портреті під назвою «I love Ю» Наталя зобразила обличчя, яке містить риси обох лідерів помаранчевої революції — Віктора Ющенка та Юлії Тимошенка, а про більшу симпатію авторки свідчила хіба характерна коса на голові «напів-Ющенка».

       Наступною ідеєю пані Колумбет-Моховикової стала гра «Одягни і взуй Юлю». Пригадуєте таку дитячу розвагу: вирізаємо з паперу й наклеюємо на картон силует ляльки «без нічого», а затим припасовуємо до цієї фігури окремо вирізані деталі одягу. У випадку з Юлею їх можна знайти на сайті «Оглядач». Роздрукувавши малюночки на кольоровому одязі, можемо отримати Юлю-українку, Юлю-космонавта, Юлю в помаранчевій міні-спідниці тощо. «Гардероб» улюбленої сексі-лідерки «Обоз» - сайт, який її послідовно підтримує й піарить, — оновлює регулярно й забезпечує можливість «гри на одягання» в інтернеті. До того ж інтригує ще й так: «після того, як дитина одягне Юлю, тато із задоволенням може роздягнути Прем’єрку».

      А Наталя Колумбет-Моховикова все на заспокоюється. Ще одна її «креатура» — Юля-Матьківщина. Принаймні так той самий «Оглядач» назвав картину художниці, на якому все та ж глава уряду зображена у вигляді матері, що годує груддю немовля. Грудь вражає. Приємного перегляду!