«Фантастична» Альба із «Міста гріхів»

02.08.2005
«Фантастична» Альба із «Міста гріхів»

Джессіка Альба.

      Актриса Джессіка Альба — голлівудська зірочка доволі невисокого штибу, яка, втім, претендує на велику славу і лаври світської левиці, — стала ще одним «ходячим» доказом того, що білявки мають особливий вплив на чоловіків. Або принаймні думають, що мають такий вплив. Альба впевнена, що саме вибілене волосся допомогло їй знайти нового коханця — Кеша Уоррена, який був асистентом режисера на зйомках фільму «Фантастична четвірка». Щоб утілитися в образ своєї героїні — жінки-невидимки Сью Сторм, 24-річна акторка стала блондинистою, чим привабила увагу того самого Уоррена. Хоча, зізнається Джессіка, цього кіношника вона зваблювала не волоссям єдиним, а вдавалася й до інших дій.

      Попри імідж зовсім не видатної актриси, а «просто сексі», пані Альба зуміла знятися вже в багатьох касових фільмах. Та сама «Фантастична четвірка» йде зараз в українському прокаті. Тим часом Джессіка відпрацювала також у картині «Синь», не дозволивши перетворити її на... нові «Щелепи»: дівчина повідомила журналістам, ніби під час зйомок зіткнулася з акулою і прогнала її, вдаривши по носу. А битися, каже Альба, вона навчилася у телесеріалі «Темний ангел» 2000 року. Ну й найвідоміша стрічка, за якою наш глядач знає Джессіку, — цьогорічне «Місто гріхів».

      Загалом, про популярність фарбованої Альби свідчить уже й той факт, що один комп’ютерник спробував без відома актриси зареєструвати в інтернеті сайт з адресою jessicaalba.com. Тобто кожен, хто шукав би у всесвітньому павутинні інформацію про зірку «Міста гріхів», натрапляв би передусім на цей, «піратський», сайт. Звинувативши неназваного комп’ютерника у втручанні у своє приватне життя, Альба подала позов до американського федерального суду.

      Ну а днями Джессіка «зробила» ще одну новину жовтій пресі — повідомила, що в її родині всі без винятку потерпають від ожиріння і вона докладає ну просто героїчних зусиль, аби мати ідеальне тіло й не мати зайвих кілограмів. З 12 років готує собі винятково здорову їжу, постійно морить себе голодом і щоденними тригодинними фізичними вправами... І правильно. Хоч як би там було, а саме витонченим тілом, яке не гріх показати й без одягу, Альба пробиває собі дорогу крізь голлівудські хащі.