Відпочинок у дитячих таборах Київщини став веселішим

28.07.2005
Відпочинок у дитячих таборах Київщини став веселішим

Вшанування переможцiв. (Фото автора.)

      Уже звичним для українців став вислів: «Там, де свято — там і «Кока-Кола». Акції від улюбленого напою мільйонів тривають одна за одною, і жодна гучна подія не обходиться без «Кока-Кола». Згадаймо хоча б Естафету Олімпійського вогню чи конкурс «Євробачення». Але, на жаль, не в кожний куточок приходить свято. І тоді... Тоді «Кока-Кола» сама його створює і робить незабутнім. Так, упродовж місяця Компанія «Кока-Кола Беверіджиз Україна» за підтримки Київської державної обласної адміністрації проводила тур по літніх дитячих таборах Київської області. Свято від «Кока-Кола» завітало в 20 дитячих таборів відпочинку, а це означає, що його учасниками стали понад 6000 дітей. Для них було розроблено спортивно-розважальну програму «ПРОВЕДИ З «КОКА-КОЛА» ДЕНЬ, СПОВНЕНИЙ РАДОСТІ ТА РОЗВАГ», яка складалася з двох частин. Спочатку діти ставали учасниками спортивної програми, а потiм відвідували веселе розважальне клоунське шоу, також насичене конкурсами та розвагами. У виграші були всі: ті, хто не встиг відзначитись у спортивних змаганнях, обов'язково показували себе на сцені. Звісно, за свою активність діти отримували фірмові подарунки. Головне у програмі було не сидіти на місці, а брати активну участь та позитивно змінювати спосіб свого життя разом з «Кока-Кола». Слід сказати й про рекорди, які були встановлені під час туру.

      Наприклад, Сашко Вакулин та Рома Матюшко, які відпочивали у таборі «Ювілейний» с. Дернівка Баришівського р-ну, забили 70 м'ячів у змаганні «футбол». Славко Мельник у Київському обласному санаторному комплексі смт. Ворзель став рекордсменом зі стрільби у тирі. Усі свої три спроби хлопець безпомилково влучав у десятку! А рекордсменкою спортивного ярмарку за весь час туру стала Олександра Закусило. При тому, що в середньому одна дитина збирала під час змагань до 30—40 призових кришечок, Олександра зібрала 100! Вона брала участь в усіх спортивних конкурсах та вигравала.

      Безперечно, таких результатів допомагала досягати завжди прохолодна і завжди освіжаюча «Кока-Кола», яка була увесь час поруч.

      Не залишились осторонь свята і дорослі. «Я сам, немов дитина, радів під час спортивного ярмарку та клоунської вистави, яку влаштувала «Кока-Кола» для дітей нашого табору, — каже Валерій Семенович, директор табору «Дружній», місто Ірпінь. — На кілька годин табір перетворився на рухливий вулик, у якому всі змагалися по-справжньому, по-спортивному за право бути першим. Ми вдячні «Кока-Кола» за те, що вона подарувала свіжу хвилю активного життя нашим діткам, а також порадувала їх подарунками».

      Високо оцінив якість шоу-програми директор дитячого оздоровчого комплексу «Лісова казка» с. Логвин Володарського р-ну Юрій Кошляк: «За весь час моєї роботи у цьому таборі до нас приїжджало багато різних акторів та влаштовувалось безліч розваг, але такого свята, яке влаштувала цього літа для наших дітей «Кока-Кола», ми ще не бачили!»

      Задоволені діти, задоволені дорослі — і це чудово! Адже дуже важливо, що літній відпочинок для 6000 дітей не обмежився купанням та загорянням. Активний відпочинок, звісно, піде на користь, а приємні емоції від свята надовго залишаться в пам'яті. І звичайно, усі чекатимуть на продовження, адже кожного року «Кока-Кола» готує приємні сюрпризи для своїх споживачів. Компанія ніколи не втомлюється вигадувати щось нове та цікаве.

Iрина ЗИМНА.
  • Майдан біля Кремля

    Російські активісти активно вивчають «матбазу» масових протистоянь із правоохоронцями: щити, балаклави, коктейлі Молотова... За прикладами, благо, далеко ходити не треба: поряд, якихось шість сотень кілометрів, — Україна, де досвідчені товариші покажуть, навчать, передадуть досвід. >>

  • Кремлівська «Зміна»

    Лідер партії «Зміна» (Zmiana) Матеуш Піскорський не знав, що його партію фінансували російські спецслужби — така лінія захисту польського політика, заарештованого у Польщі за шпигунство та поширення антиукраїнських настроїв. Прокуратура і Агенція внутрішньої безпеки стверджують, що все було саме навпаки. >>

  • Потрібні робочі руки

    На тлі низького безробіття та великої кількості вакансій чеський уряд започаткував нову державну програму запрошення іноземних фахівців, повідомляє «Радіо «Свобода». Ідеться передусім про кваліфіковану робочу силу, яка зможе закрити прогалини на чеському ринку праці, а головним джерелом таких фахівців чехи бачать Україну. >>

  • З голоду не помрете, але паски затягуйте

    Міністри фінансів країн єврозони та представники Міжнародного валютного фонду після 11-годинних переговорів у Брюсселі домовилися вчора про новий транш допомоги для Греції в 11,5 млрд. доларів (10,3 млрд. євро) та реструктуризацію боргу, повідомляє Бі-Бі-Сі. >>