Памела Андерсон таки не буде Лі,

26.07.2005
Памела Андерсон таки не буде Лі,

Томмі й Памела.

      У стосунках Памели Андерсон і Томмі Лі — новий поворот. Не хотілося б перетворювати їхній поновлений роман на «мильну оперу» в стилі Лопес—Аффлек, коли весілля призначаються й скасовуються по сім разів на тиждень, але факт: колишнє подружжя запевнило, що втретє на шлюбний рушник не стане. Хоч би що там зараз між акторкою й музикантом відбувалося (а виявляється, Томмі й Памела навіть провели позаминулі вихідні разом на Гаваях!), парочка спростовує інформацію про намір знову побратися.

      Нагадаємо, що скандальні американські зірки Андерсон і Лі від 1995 року одружувалися й розходилися двічі, у них двоє дітей, через схильність бити дружину Томмі навіть сидів у в’язниці, а нещодавно вони знову «помирилися». За чутками, нове весілля було призначене на кінець липня. «Це неправда, — заявила журналістам Памела. — У нас із Томмі двоє чудових діток, і ми просто залишаємося хорошими друзями заради того, щоб малі росли в мирі й гармонії».

* * *

      Зате секс-зірка з іншого континенту — британська модель Джордан (вона ж Кеті Прайс) — своє весілля не відміняє. Як уже знають читачі «УМ», вона зовсім недавно народила від музиканта Пітера Андре, з яким познайомилася на зйомках реаліті-шоу «Я — зірка, заберіть мене звідси», свою другу дитину — сина Джуніора. Одразу після цього Джордан розвинула бурхливу діяльність, в тому числі й у царині організації шлюбної церемонії. Її призначили на вересень, відбудеться свято у замку в Центральній Англії, а головне, що на весіллі має бути встановлено рекорд: модель замислила піти під вінець у сукні з найдовшим у світі шлейфом! Плаття вже пошите, інформує газета «Сан», і «хвіст» його сягає... ледь не 800 (!) метрів. А що ви хотіли, якщо попереднє досягнення в цій «номінації» належало одній нареченій із Голландії, яка у 2002 році виходила заміж зі шлейфом завдовжки 776 метрів.