Чи буде Памела знову Лі?

23.07.2005
Чи буде Памела знову Лі?

Памела Андерсон.

      Памелу Андерсон називають «мрією ідіота та пластичного хірурга». Мабуть, так і є, але до кола «обожнювачів» сексуальної білявки варто додати людину з конкретним ім’ям та прізвищем — Томмі Лі. Так, це той самий басист гурту «Мотлі крю», який уже двічі був одружений із Памелою. Саме в ці дні американська, й не лише американська, «тусовка» говорить про те, що зірка «Плейбоя» і серіалів на кшталт «Рятувальники Малібу», «VIP» тощо знову буде Памелою Андерсон Лі — до нового заміжжя лишилося зовсім небагато.

      Як повідомляє сайт «Ананова», чутки про те, що акторка повернулася до свого колишнього чоловіка, розповсюдилися по Голлівуду два тижні тому. Власне, парочка і не намагалася приховувати свої стосунки. Колишнє подружжя на вечірках трималося за руки, цілувалося, на відкритті рок-клубу в Голлівуді залишилося разом до самого ранку...

      «Між ними щось таки відбувається», — констатували знайомі. І ось виявилося, що Томмі вже зробив знову (чи все ще?) коханій пропозицію в нічному клубі Лас-Вегаса. «Він подарував Памелі обручку з одним чорним діамантом і двома сірими», — повідомило джерело газети «Нью-Йорк пост». Отже, до третьої шлюбної церемонії — лічені дні.

      Усе було б просто кумедно, якби не згадки про важке минуле цієї «солодкої» парочки. Памела й Томмі вперше побралися після якихось п’яти днів знайомства, після того, як жінка «перегуляла» чи не з половиною Голлівуду, включно iз Сильвестром Сталлоне. Жили «весело». Досить пригадати, що в інтернеті досі можна знайти фото й відео різноманітних секс-розваг у спальні подружжя Лі. Нажили двох дітей, Брендона й Джаггера. Скандалили, билися, сходилися й розходилися. Після другого розлучення довго й гучно судилися: Памела намагалася заборонити Томмі зустрічатися з дітьми без присутності «третіх осіб». Потім звинувачувала у всіх гріхах, включно з тим, що навмисно заразив «благовірну» гепатитом... У 1999 році — через чотири роки після першого весілля — судові розборки завершилися тим, що Томмі сів на півроку в тюрму і на три роки був позбавлений права наближатися до Памели ближче, ніж на сто метрів.

      Час ішов, актриса в цей час встигла не лише ще раз збільшити свій силіконовий бюст, а й заручитися з іншим музикантом — Кідом Роком. До останнього часу зустрічалася з актором Стівеном Дорффом, навіть зовсім недавно спростовувала чутки про розрив із ним. І ось — знову Томмі. Що то значить — доля...