Круз «шлангонув»

23.06.2005
Круз «шлангонув»

А жартів Том Круз не розуміє...

      Холодним душем у буквальному сенсі цих слів зустріли Тома Круза на лондонській прем'єрі нового фільму за його участю — «Війна світів». До показу стрічки, знятої за мотивами однойменного фантастичного роману  Герберта Уеллса, американський актор роздавав інтерв'ю, автографи і спілкувався з публікою, доки знімальна бригада британського «4-го каналу» (Channel-4) облила зірку струменем води зі шланга, замаскованого під мікрофон.

      «Зі мною повелися неймовірно грубо. Я перебуваю тут, щоб дати вам інтерв'ю, а ви таке вчинили!», — кричав ображений Круз кривдникам на місці інциденту. Охорона майже відразу «евакуювала» його в зал кінотеатру «Одеон» на Лестер-сквер, однак уже незабаром голлівудський красунчик вийшов з «укриття» й продовжив традиційну роздачу автографів.

      Співробітники знімальної бригади були затримані за хуліганство, а за добу — випущені під заставу, поінформував Скотланд-Ярд. Пом'якшувальною обставиною став той факт, що бешкетували телевізійники не з власної ініціативи — їх найняв... власне «4-й канал». За словами представника каналу, воду на американську знаменитість вилили не для образи — так відбувалася зйомка «фірмового» епізоду для гумористичної передачі. «4-й канал» висловив сподівання, що актор зрозуміє жарт і не триматиме зла. Однак Том ще вирішує, чи давати хід судовому розгляду.

      До речі, пише британська газети «Дейлі міррор», минулого місяця гумористичне шоу «4-го каналу» так само повелося з відомою рокеркою Шерон Осборн. Та, на відміну від Круза, вирішила здійснити правосуддя власноруч і... хлюпнула на жартівників водою з відра. Жарт на жарт.


ДО РЕЧІ

      В українському прокаті «Війна світів» за участю Тома Круза стартує 30 червня.