Володарка персня за 50 тисяч доларів

23.06.2005
Володарка персня за 50 тисяч доларів

Орландо Блум і Кейт Босуорт.

      Американський красунчик Орландо Блум має вже «законне» місце у верхній частині рейтингів акторської популярності й привабливості. Постійним є успіх хлопця і в кіно — він стабільно збирає «касу» і як Леголас із «Володаря перснів», і як «пірат Карибського моря», і Паріс із «Трої», і тепер уже хрестоносець Бейлан Ібелін із «Царства небесного». А ось у особистому житті Блум, далебі, не такий постійний.

      Найбільше від цього натерпілася подруга 28-річного Орландо — акторка Кейт Босуорт. Про їхні заручини повідомляли ще наприкінці минулого року, однак уже невдовзі всі бульварні видання сповістили про розрив. Парочка вирішила пожити окремо, й це було справедливо розцінено як скасування будь-яких намірів щодо життя у шлюбі. Тим паче що один Блумовий товариш розповів газетярам, що актор підшуковує собі нову дівчину.

І ось — протилежна новина. Схоже, ще однин акторський дует починає «годувати» пресу довгограючим серіалом у набридлому стилі Дженніфер Лопес та Бена Аффлека. Як повідомила австралійська газета «Дейлі телеграф», Орландо Блум зробив своїй коханій Кейт (саме так!) пропозицію вийти за нього заміж. Блум перелетів через півсвіту, аби піднести 22-річній акторці перстень вартістю понад 50 тисяч доларів.

      «Орландо жити не може без Кейт, — каже ще один знайомий цієї пари. — Йому дуже важко без неї, і це заново розпалило полум'я їхнього кохання». Виявляється, стосунки Блума й Босуорт «стабілізувалися» в травні, коли актор почав прилітати у Сідней, де Кейт знімається у фільмі «Повернення Супермена».

      До речі, що відповіла Блумові його обраниця, — невідомо...