Хто ще бажає доторкнутися?

23.06.2005
Хто ще бажає доторкнутися?

Памела наразі знову вільна.

      Не щастить щось останнім часом Памелі Андерсон. Тобто ще недавно щастило: і до першої півсотні рейтингу найсексуальніших жінок від журналу FHM її включили, і в кінокомедії на студії «ХХ століття Фокс» вона знялася (а це вам уже не якісь там «Пляжі»!). Однак невдовзі почалися невдачі. Так, зокрема, після п'яти місяців романтичних стосунків Пам порвала зі своїм хлопцем — Стівеном Дорфом, визнавши, що в них «немає спільного майбутнього». Знову вільна акторка, мабуть, розчарувалася в чоловіках узагалі, якщо заявила журналістам, що тепер шукатиме не бойфренда до душі, а просто «донора», за допомогою якого можна народити ще одну дитину, і бажано до того, як «стукне» 40 (зараз Памелі 37 років, а двоє синів у неї — від скандального шлюбу з рокером Томмі Лі).

      А тепер ось — ще одна проблема. Пишногруда краля, яка звикла до уваги чоловіків, стала об'єктом переслідування своєї прихильниці жіночої статі. За словами Памели, незнайома маніячка вломилася в її будинок у Малібу, коли зірки не було вдома, й перерила всі шухляди зі спідньою білизною. Зловмисниця зникла, так нічого і не взявши, зате лишила записку: «Я не лесбіянка, я тільки хотіла доторкатися до тебе». «Я дуже нервую через це, — каже Андерсон. — Хтозна, що може спасти на думку жінці далі?». Авжеж, тепер виглядає незахищеною і сама Памела, і її дім — ніяка не фортеця.

      Мабуть, вихід із непростого становища — знайти чергового бойфренда й жити під його захистом. Бульварна преса вже «приписує» фігуристій білявці чергову жертву — британського актора Джейсона Стетема, з яким Андерсон познайомилася на Каннському кінофестивалі.