Стрибок з Ейфелевої вежі у сімейне щастя

22.06.2005
Стрибок з Ейфелевої вежі у сімейне щастя

Каті Холмс із Томом Крузом. (Фото РЕЙТЕР.)

      Суперечкам у пресі щодо того, одружаться Том Круз із Каті Холмс чи тільки «попіарять» одне одного своїм нібито романом і розбіжаться, схоже, покладено край. Минулої п'ятниці Том зібрав у Парижі прес-конференцію, де офіційно оголосив, що кілька годин тому зробив Каті пропозицію вийти за нього заміж. Сама наречена, яка сиділа поруч із коханим, при цьому аж сяяла від щастя й намагалася якомога «випадковіше» виставити на огляд публіки чималенький діамантовий перстень.

      Як розповіли журналістам закохані, урочиста подія сталася в найромантичнішому місці Міста закоханих — на верхівці Ейфелевої вежі. Причому 42-річний Круз повів туди свою на 16 років молодшу подругу рано-вранці, аби у промінні світанкового сонця все виглядало ще романтичніше. Тільки не думайте, що Том влаштував подорож до Парижа навмисне, аби там освідчитися Каті — актор приїхав до столиці Франції для участі в рекламній кампанії фільму «Війна світів» за його участю. А вмовити дівчину поїхати разом із ним було нічого не варто, позаяк Каті й без того останнім часом намагається якомога більше часу проводити з Томом.

      Із Парижа щаслива парочка подалася до Марселя, де Крузові вручали медаль почесного мешканця міста.

      Що ж до дати майбутнього весілля (щоб ви й не сумнівалися: на пропозицію Тома вийти за нього заміж Каті, яка мріяла про одруження зі своїм кумиром Крузом ще з дитинства, радо дала згоду), то наразі майбутні молодята її ще не обговорювали. Хоча Том ледве не з першого ж дня знайомства з чарівною панночкою Холмс (а трапилося це приблизно три місяці тому) усюди розповідає, що хоче якомога швидше з нею одружитися, оскільки «любить перебувати в узаконених стосунках» і йому «подобається статус одруженого чоловіка» (до цього Круз був одружений двічі — з актрисами Мімі Роджерс і Ніколь Кідман). Цікаво, про що ж тоді він думав під час трирічного роману з Пенелопою Крус?