«Гладіатору» соромно

11.06.2005
«Гладіатору» соромно

Нервовий Рассел Кроу.

      Знаменитий австралійський кіноактор Рассел Кроу привселюдно вибачився за інцидент, що відбувся минулого понеділка, коли «Гладіатор» у нью-йоркському готелі у пориві гніву зацідив телефонним апаратом по прислузі. «Я дуже шкодую через те, що трапилося, — заявив 41-річний «оскароносець». — Це найганебніша ситуація, в якій я опинявся за все своє життя».

      За надмірний вияв емоцій у готелі «Мерсер» Кроу «світить» тюремне ув'язнення терміном до 7 років. Як з'ясувалося, американські правоохоронці звинуватили Рассела в «нападі другого ступеня» та «застосуванні зброї четвертого ступеня», а звільнили з-за грат під заставу в 5 тисяч доларів.

      Подробиці самого нападу такі. За версією працівника готелю, він, нічого не підозрюючи, йшов по коридору, аж тут до нього підійшов Кроу і без зайвих розмов жбурнув телефоном в обличчя. Прес-секретар актора  Робін Бом пояснює це так: Рассел, мовляв, хотів додзвонитися зі свого готельного номера до дружини, але телефон не працював, персонал замінити чи відремонтувати апарат на вимогу зіркового постояльця не поспішав, тож Кроу взяв телефон і пішов у вестибуль сваритися, зірвався і... кинув не комусь в обличчя, а в стіну.

      Куди і як саме метав телефон «Гладіатор», перше засідання суду з'ясовуватиме вже 14 вересня. Ясно, що голлівудському скандалісту доведеться розкошелитися щонайменше на сотні тисяч доларів...