Наомі без прикрас

25.05.2005
Наомі без прикрас

Наомi Кемпбелл i «на роботi» буває майже без одягу.

      Наомі Кемпбелл зі своїм нестерпним характером таки догралася: цього разу через звичку з усіма сваритися топ-модель залишилася без одягу. Про погане ставлення темношкірої перлини подіуму до людей, зокрема й тих, які з нею працюють, відомо вже давно. То Наомі стукне телефонною трубкою по голові свою подругу, то поб'є секретарку, то запустить графіном у помічника... Дехто терпить це як належне, хтось подає на вередливу зірку в суд. А от особистий стиліст манекенниці вирішив провчити злюку інакше: коли, перебуваючи в Каннi під час проведення там знаменитого фестивалю, Наомі раптом вирішила зірвати на ньому свій поганий настрій і влаштувала бідоласі скандал, чоловік просто забрав увесь її одяг (до останнього топика!) й з усім цим добром подався в невідомому напрямку. Ситуація для Кемпбелл ускладнювалася тим, що дія відбувалася на яхті, де зупинилася 34-річна супермодель, тим часом її чекали на нею ж влаштованій благодійній вечірці, де зірка подіуму планувала зібрати кошти для безпритульних дітей.

      Як повідомляє «Ананова», завершилося все тим, що злющій Наомі довелося кілька годин просидіти у своїй каюті в самій лише спідній білизні. Попросити в когось допомоги манекенниця не могла, бо всі мешканці яхти перебували на фестивальних заходах. Звісно, на яхті залишалися екіпаж і покоївки, але не переодягатися ж одній з найдорожчих топ-моделей світу в уніформу служниці! На щастя, через кілька годин рятувати жертву скандальної вдачі прийшла подруга, яка позичила Кемпбелл свою сукню. Щоправда, розміри в жіночок дещо різні, тому в цій сукні Наомі мала дещо дивний вигляд. До всього сукня геть не відповідала стандартам вечірнього одягу, а бігти до магазину було вже пізно. Тож довелося Наомі просити в тих гостей, які її таки дочекалися, вибачення за невідповідне рівню заходу вбрання й фактично зрив вечірки. Сподіваємося, хоч безпритульні діти не постраждають, адже пожертвувати на їхні потреби чималеньку суму топ-манекенниця може й без усіляких вечірок.

      Але й це ще не все. Повернувшись до каюти, стомлена й розлючена Наомі виявила, що за час відсутності хтось поцупив усі її прикраси. Загальною вартістю, між іншим, понад 46 тисяч доларів. Як з'ясувалося, грабіжник підманув охорону, назвавшись помічником моделі.