Модель «порвала» парламент

24.05.2005
Модель «порвала» парламент

Кейт Мосс.

      Парламенти західних країн — на відміну від нашої Верховної Ради — не такі закриті для простих смертних, і фактично кожен бажаючий, за умов дотримання певних заходів безпеки, може прийти туди на екскурсію. Часто цікавість до депутатських буднів виявляють навіть «не зовсім прості смертні». Скажімо, минулого тижня на урочисте відкриття сесії англійського парламенту прийшла повитріщатися супермодель Кейт Мосс.

      Хоча це ще хто на кого витріщався — дівчина на депутатів та лордів чи вони — на всесвітньо відому манекенницю. Жовта преса повідомляє, що поява Мосс «на екскурсії» викликала справжній фурор між поважних британських законотворців. «Розумієте, в нас на засіданнях, навіть серед спостерігачів, нечасто побачиш жінок із такими вражаючими зовнішніми даними. Стиль Кейт неможливо було не помітити», — заявив один із парламентаріїв. Бачив би він кулуари ВР України, де чарівливих гостей і журналісток, у тому числі й модельного вигляду, ледь не більше, ніж депутатів...

      А щодо 31-річної Кейт Мосс, то її стиль на берегах Туманного Альбіону чомусь справді вважають унікальним. Ось недавно за результатами чергового опитування в ЗМІ звичайну на вигляд худорбу визнали «найзавиднішою нареченою Англії». «Нареченою», втім, Кейт ризикує залишатися недовго, адже після розлучення з Джефферсоном Хеком нібито вже планує весілля з новим кавалером — музикантом Пітом Догерті.

      А з Хеком теж, до речі, іноді зустрічається. Аби погуляти разом зі спільною донькою — Лілою Грейс, якій уже виповнилося два роки. Днями, приміром, папараці «застукали» колишнє подружжя на вулиці разом із малою. Висновок: свій суперстиль супермодель прищеплює і дитині, намагаючись і її зробити «іконою стилю». Адже крутий одяг Лілі, яка ледь навчилася ходити, шиють провідні дизайнери Британії за спеціальними ескізами.