Роналдо худнутиме сам

17.05.2005
Роналдо худнутиме сам

Зубастик із Даніелою.

      Не складається в Роналдо з тривалими стосунками — щойно футбольна зірка доходить до висновку, що цього разу йому трапилося «справжнє кохання», як виявляється, що ніяке воно не справжнє, та й узагалі не кохання — так, захоплення... І третій шлюб знаменитого нападника винятком із цього правила не став. Власне, шлюбом заручини Роналдо з моделлю й телеведучою Даніелою Чікареллі назвали журналісти, бо насправді, як уже повідомляла «УМ», пишні урочистості, які парочка влаштувала в Парижі, були організовані з нагоди заручин, а не офіційного одруження. Та й не могли тоді ці двоє одружитися, оскільки бразилець іще не владнав усі формальності з попереднім розлученням (щось там не міг поділити зі своєю другою дружиною Міленою Домінгес). Більше того, згодом з'ясувалося, що й 24-річна Даніела розлучилася «не до кінця». Хоча той факт, що вона була одружена з удвічі старшим за себе бізнесменом (теж, між іншим, бразильцем), узагалі для багатьох був несподіванкою.

      Словом, так чи інакше 700 тисяч євро, витрачених Зубастиком на урочисті заручини у паризькому замку Шантійї, вилетіли в трубу, оскільки минулого тижня прес-служби «молодят» поширили повідомлення про те, що Роналдо з Даніелою розійшлися й залишають за собою право не коментувати це факт. Мабуть, доведеться футболістові виводити татуювання з ініціалами колишньої коханої, яке він зробив на руці на знак палкої любові до Чікареллі.

      А найбільше засмутився через те, що у його найкращого форварда не склалося з Даніелою, мабуть, головний бомбардир бразильської збірної Карлос Альберто Паррейра. Дізнавшись про нове кохання Роналдо, він дуже зрадів і висловив сподівання, що Даніела — палка прихильниця здорового способу життя — нарешті надихне схильного до зайвої ваги Зубастика сісти на дієту й хоч трохи схуднути. Не склалося...