Не лише «Ейфорія»: 5 яскравих ролей Джейкоба Елорді

03.07.2024
Не лише «Ейфорія»: 5 яскравих ролей Джейкоба Елорді

Кадр із фільму «Прісцілла: Елвіс і я». (Фото з сайту www.youtube.com.)

Сьогодні голлівудському актору Джейкобу Елорді виповнилося 27 років.
 
Багато хто знає його за роллю Нейта Джейкобса в серіалі «Ейфорія», проте це не єдиний проєкт, у якому він знімався.
 
Згадаємо ще п’ять картин із голлівудським красенем.
 

«Калейдоскоп поцілунків» (2018)

Картина про перше кохання, в основі якої однойменний роман Бет Ріклз. Еллі Еванс (Джолі Кінг) та Лі Флінн (Джоел Кортні) з дитинства нерозлучні.
 
Вони разом виросли і ніколи не мали секретів одне від одного.
 
Однак у якийсь момент дівчина закохалася в брата Лі — Ноа (Джейкоб Елорді). Близькому другові не сподобався її потяг до брата.
 
Після однієї гри, на якій Еллі вперше цілується з Ноа, у них зав’язуються стосунки.
 
Однак через це дівчина може втратити найкращого друга... 2020-го відбулася прем’єра другої частини цього фільму, а 2021 року вийшла третя.
 

«Похоронні байки» (2019)

Це фентезійний хорор, що розповідає про ексцентричного трунаря. Він переказує історії небіжчиків, які збирав роками. Джейкоб Елорді у фільмі зіграв студента на ім’я Джейк.
 

«Два серця» (2020)

Сюжет фільму розповідає про дві закохані пари, чиї стосунки розгортаються в різні десятиліття та в різних місцях. Але, незважаючи на всі перешкоди, між героями є незримий зв’язок, завдяки якому їм вдається зберегти стосунки.
Кадр із фільму «Глибокі води».
Фото з сайту kinowar.com.
 

«Глибокі води» (2022)

У Вік (Бен Аффлек) та Мелінди (Ана де Армас) непростий період у відносинах: пара перебуває на межі розлучення. Ситуація посилюється, коли головна героїня відкрито заводить численні романи.
 
Але Вік вважає за краще ніяк не реагувати на те, що відбувається в сім’ї, хоча й страшенно ревнує дружину. Несподівано один із коханців Мелінди — Чарлі (Джейкоб Елорді) — гине. Перший обвинувачений у цій справі — Вік.
Джейкоб Елорді.
Фото з сайту insider.ua.
 

«Прісцілла: Елвіс і я» (2023)

Софія Коппола зняла фільм «Прісцілла: Елвіс і я» за автобіографічним романом дружини Елвіса Преслі. Джейкоб Елорді зіграв у картині зірку рок-н-ролу, а роль Прісцілли Преслі дісталася Кейлі Спейні.