Сандра сподівається на диво: «Міс Конгеніальність» на межі розлучення

09.08.2023
Сандра сподівається на диво: «Міс Конгеніальність» на межі розлучення

Сандра Буллок.

Як це нерідко буває, у красунь, про яких мріють чоловіки мало не половини світу, в особистому житті часто все не клеїться.

 

От і красуня Сандра Буллок потрапила до списку багатих і красивих, які досягли всього, але так і не зуміли збудувати міцну родину.


Принаймні ходять чутки, що її стосунки з 57-річним фотографом Браяном Рендаллом добігають кінця. Як повідомляє US Weekly, пара наразі переживає важкі часи. Мовляв, після їхнього тимчасового розставання в 2022-му налагодити все «майже неможливо». Враження таке, що Сандра сподівається на диво, яке допоможе їм вирішити проблеми після паузи у стосунках», — сказав інсайдер.

 

Він також додав, що подібний сценарій, у якому пара лишається разом, — малоймовірний.


Нагадаємо, що заміжньою (тобто, як кажуть, зі штампом у паспорті) Буллок була двічі — в 2005-му вона вийшла заміж за телеведучого та виробника мотоциклів Джессі Джеймса. Після отримання «Оскара» в березні 2010 року в пресу просочилися чутки про зради Джессі, які він потім підтвердив.

 

У квітні Сандра подала на розлучення, процес якого офіційно було завершено у червні 2010 року. Але невдячний зрадник досі ходить по ток-шоу і роздає інтерв’ю, у яких розповідає про Сандру досить неприємні речі.


Але якщо про цей шлюб знають усі, то про перше заміжжя Буллок ніколи нікому не розказує. Тож мало хто в курсі, що вперше майбутня зірка вискочила заміж іще в 20 років.

 

Її обранець — вже популярний на той час актор Ян-Майкл Вінсент — був старшим за Сандру на 20 років. Проте їхній союз проіснував недовго: кажуть, чоловік любив випити, а Баллок не збиралася витрачати своє життя на боротьбу з його залежністю.


Потім у її житті був бурхливий роман з актором Меттью Макконахі, її колегою по фільму «Час убивати», а пізніше — з рок-співаком Бобі Шнайдером (його пісня стала саундтреком до фільму «Міс Конгеніальність»). А от із Кіану Рівзом, партнером по фільму «Швидкість», їх пов’язували тільки дружні стосунки, хоча багато хто приписував парі роман.


Залікуваши токсичні стосунки з Джессі Джеймсом, Буллок познайомилася з фотографом Браяном Рендаллом. З ним Сандра прожила разом вісім років, але офіційно одружуватися не стала. Актриса все повторювала, що жоден папірець не врятує шлюб, якщо немає кохання.


«Я та, хто пройшла через розлучення. Я знайшла кохання мого життя. У нас двоє чудових дітей — троє дітей, у нього є старша донька. Це дещо найкраще у світі», — казала актриса ще два роки тому.


А рік тому, влітку 2022-го, після прем’єри свого останнього фільму «Загублене місто» Сандра несподівано заявила, що залишає кіно. Пояснила це тим, що хоче весь час приділяти сім’ї.

 

Мабуть, уже тоді у родині щось не клеїлося. Та і це не допомогло. Проблеми почали загострюватися дедалі більше. І от на порозі пенсійного, за українськими мірками, віку (26 липня Сандрі виповнилося 59 років) вона знову ризикує залишитися одна.


Але, можливо, тоді прихильники знову побачать улюблену акторку на широкому екрані і Сандра знову поверне собі минулу славу? Адже в 2014 році вона отримала звання найоплачуванішої актриси року. Тоді вона заробила 70 мільйонів доларів за космічну сагу «Гравітація» — цей гонорар став рекордним для Голлівуду.