Переважна більшість українців хочуть ударів по території росії — опитування

01.03.2023
Переважна більшість українців хочуть ударів по території росії — опитування

Замало бити по ворогу на своїй території — потрібно нищити кацапів на «ісконно русскіх землях».

Сподівання росії на капітуляцію українців після повномасштабного вторгнення розбилися, як вода об скелю.

 

Ба більше, переважна більшість громадян України вважає, що замало бити по ворогу на своїй території — потрібно нищити кацапів на «ісконно русскіх землях».


Так, згідно з проведеним Київським міжнародним інститутом соціології опитуванням, 90% українців вважають, що необхідно завдавати ударів по території росії.

 

Зокрема, 38% респондентів переконані, що завдавати ударів необхідно лише по військових об’єктах, а 39% говорять про військові об’єкти та об’єкти енергетичної інфраструктури.


Крім цього, 13% опитаних зазначають, що удари мають завдаватися взагалі по всіх об’єктах, у т. ч. по населенню, як це робить сама рф. Лише 7% респондентів не підтримують завдавання ударів по агресору.


У січні керівник ГУР Міноборони Кирило Буданов припустив, що удари по території рф ставатимуть усе «глибшими і глибшими», проте... не став брати на себе відповідальність за удари по російських авіабазах.

 

У свою чергу, міністр оборони Олексій Резніков 2 лютого запевнив: Україна гарантує партнерам, що не використовуватиме західну зброю для атак на територію росії.


Хоч як би там було, але на ворожій території регулярно «бавовниться». Так, 5 грудня 2022 року невідомий безпілотник упав на злітно-посадковій смузі авіабази Енгельс-2 у Саратовській області.

 

Супутникові знімки зафіксували пошкодження щонайменше одного бомбардувальника ­­Ту-95.


Того ж дня на аеродромі під Рязанню вибухнув бензовоз. У міноборони країни-агресорки заявили, що внаслідок інцидентів загинули троє російських військових, ще четверо постраждали.


У ніч на 26 грудня в Енгельсі стався новий потужний вибух на тому ж військовому аеродромі. За даними української розвідки, внаслідок цього загинули щонайменше троє росіян.


Речник командування Повітряних сил Юрій Ігнат назвав вибухи 26 грудня «наслідками російської агресії». Він також повідомив, що у зв’язку з інцидентами росія передислокувала свою стратегічну авіацію. Свою причетність до вибухів українська сторона прямо не коментує.


Ще одним «сюрпризом» для північних «братів» стала «свіжа» НП: вранці 26 лютого на білоруському ­аеродромі Мачулищі, який використовують російські повітряно-космічні війська, сталися вибухи, внаслідок яких було серйозно пошкоджено літак далекого радіолокаційного стеження А-50. Цей літак із бортовим номером RF-93966 регулярно брав участь у дронно-ракетних обстрілах України, виконуючи наведення смертоносної зброї.