Імпотенція «побєдобєсія»: рашисти готуються підняти у небо України увесь свій повітряний флот

22.02.2023

День червоної армії і річниця з початку повномасштабної агресії в Україні надихнули рашистів на пошук більш ударних форм ведення бойових дій.

 

Як повідомив «Українському радіо» спікер командування Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат, ворог вже випробував на фронті усе, що було під рукою і тепер готується до ймовірних авіаційних атак.


Можливо, саме з цією метою на усі аеропорти, які розташовані неподалік лінії фронту, окупанти масово стягують усе, що здатне піднятися у небо. Йдеться про чотири десятки летовищ в окупованих регіонах України, у Білорусі й самій росії.

 

«Та кількість, яку ворог накопичив на початку агресії, зберігається і зараз, — каже Юрій Ігнат. — Це понад 700 літальних апаратів загалом. Україна збила вже майже 300 російських літаків і приблизно стільки ж гелікоптерів, але супротивник усе ще може поповнювати втрати, підтягуючи нову техніку».


Що саме задумав ворог, наразі сказати складно. З огляду на сакральність дат 23 і 24 лютого і вимогу путіна показати напередодні бодай якийсь вражаючий результат, рашисти можуть вдатися до нестандартних дій. Поки що ж вони лютують за старою перевіреною схемою.

 

Як повідомили у Генштабі ЗСУ, лише протягом доби, з 20-го по 21 лютого, загарбники завдали шість ракетних і 28 авіаційних ударів по цивільній інфраструктурі Донецької, Запорізької та Херсонської областей і здійснили 86 обстрілів із реактивних систем залпового вогню. Через обстріли знищені й пошкоджені цивільні житлові будинки, школи і магазини. Є також загиблі та поранені.


Наближення дорогих росіянам дат вже збурило масовий психоз і в їхніх місцевих пабліках. Зокрема прихильники українського геноциду закликають владу вдарити по атомних мережах, щоб паралізувати наші атомні електростанції.

 

«Напевно, думають, що вони Дункан Маклауд чи що їм радіація не зашкодить, — прокоментував ситуацію військовий експерт Олег Жданов. — Це божевілля справді лякає. Але завдяки йому західний світ почав нарешті усвідомлювати, що цю істерію вже треба припиняти, виводячи людей з того психозу, у який їх занурив путін зі своїм оточенням».