Мер столиці Віталій Кличко розлучається з дружиною після 25 років шлюбу

18.08.2022
Мер столиці Віталій Кличко розлучається з дружиною після 25 років шлюбу

Віталій та Наталія Клички: на цьому фото ще подружжя.

Мер Києва Віталій Кличко знову холостякує: після 25 років шлюбу він розлучається зі своєю дружиною Наталею.

 

Про це сам Кличко розповів в інтерв’ю виданню «Бабель».
    

«Це не таємниця, що ми багато років живемо не тільки в різних містах, а й у різних країнах. Багато років — різні інтереси, різне життя. І ми вирішили вже оформити це офіційно, — зізнався Віталій Кличко. — Це бажання обох сторін. У нас залишилися добрі стосунки, ми поважаємо одне одного, діти вже дорослі, і життя триває».
    

Чутки про те, що подружжя вже не разом, з’являлися і раніше. Але мер столиці їх заперечував. Ще торік у вересні він запевняв, що їм з дружиною і так добре. Кожному з них, мовляв, є чим зайнятися: він працює на посаді мера Києва, а Наталя пише пісні. Політик підкреслив, що спільне проживання — не показник хороших стосунків.
    

«Мені є чим зайнятися. Наталя теж має свої інтереси. Іноді бачимося. Кілька разів на рік.  Багато людей, які зустрічаються щодня, не мають стосунків. Тому стосунки — це не питання того, як часто ви бачитеся. Пристрасть і душевна близькість — вони або є, або немає», — зазначив Віталій Кличко.

 

При цьому подружжя справді дуже давно вже не з’являлося на публіці разом. Та й на останніх спільних фото з дітьми, які Наталя викладала в інстаграмі, глава родини був відсутній.
    

І ось уперше Кличко особисто підтвердив, що їхнього з Наталею шлюбу більше не існує.
    

Нагадаємо, Віталій та Наталія Клички одружилися 26 квітня 1997 року. У них троє дітей: сини 22-річний Єгор-Даніель та 17-річний Максим і 19-річна донька Єлизавета-Вікторія.

 

Всі троє мешкають за кордоном: сини навчаються у Великобританії, а донька — в Нідерландах. Наталія Кличко багато років живе у Німеччині, де намагається зробити кар’єру співачки.
    

У 2011 році в Німеччині подружжя Кличків було визнане парою року й навіть отримало премію, що вручається німецьким журналом Gala. Тоді організатори премії заявили, що впевнені у «стійкості їхнього давнього кохання». І мов наврочили!

 

Бо вже наступного року вперше з’явилися чутки про негаразди в родині. Тоді сам Віталій Кличко все заперечив і пояснив, що поява таких домислів пов’язана з наближенням виборів.
    

Щоправда, на запитання, чи вільне його серце, Віталій віджартувався: «Воно зайняте Києвом. Як тебе не любити, Києве мій?». Що ж, поживемо — побачимо. Адже крапка в одній історії означає лише початок нової сторінки.