Теракт під Куп'янськом: Володимир Кличко закликав світ не зупиняти допомогу Україні

11:35, 06.10.2023
Теракт під Куп'янськом: Володимир Кличко закликав світ не зупиняти допомогу Україні

Кличко - молодший закликає світ надати Україні допомогу сьогодні, щоб не було запізно завтра

Український спорт не залишився осторонь нової жахливої біди українців. Серед них й колишній боксер Володимир Кличко, який звернувся до країн, яким набридла війна в Україні, наголосивши, що ми, українці, втомились помирати.

 

Як інформує Україна молода, про це він повідомив у Твіттері

 

Легендарний спортсмен звернувся до тих, хто вже «втомився» від війни в Україні.

 

«Ви втомилися від війни? Ми, українці, втомилися вмирати. 50 із нас щойно було вбито в селі під Куп'янськом. Допоможіть нам захистити себе ЗАРАЗ від цієї варварської російської агресії. Завтра буде занадто пізно»,
– написав Володимир.

 

Як повідомляла УМ, у четвер, 5 жовтня, мешканці Харківщини пережили черговий ворожий обстріл, який забрав життя 51 українця.Росія вдарила по кафе та магазину у маленькому селі Гроза Куп'янського району.

 

Внаслідок ворожого удару ракетою "Іскандер" загинув 51 селянин серед яких і 6-річний хлопчик. Ще 6 місцевих мешканців перебувають у важкому стані в лікарні. Це черговий терористичний злочин росіян, за які вони повинні бути серйозно покарані.

 

Раніше молодший із братів Кличків закликав світ не зупинятись у допомозі для України. 

 

У серпні Володимир Кличко їздив на фронт, аби передати наших захисникам унікальне спорядження, яке допоможе їм наближати перемогу України у війні проти Росії.

 

Вранці  6 жовтня росія знову вдарила по Харкову,  але тепер вже по центру міста. У місті було чутно вибухи, попри те, що повітряної тривоги не було. Ворог атакував цивільну інфраструктуру, загинув 10-річний хлопчик, також у поліції повідомили, що знайшли тіло ще однієї людини. Ще майже два десятки отримали травми.