Голова Копичинецької ОТГ на Тернопільщині надрукував свої візитівки на свинині

17.09.2021
Голова Копичинецької ОТГ на Тернопільщині надрукував свої візитівки на свинині

Креативний голова громади та його смачні візитки. (Фото з відкритих джерел.)

Своєрідний креатив щодо виготовлення власних візиток продемонстрував голова однієї з об’єднаних територіальних громад Тернопільщини — Копичинецької — Богдан Келічавий.

 

Його контактні дані надруковані на ... вакуумній упаковці невеликих шматочків в’яленої свинини, що виробляється там же, у Копичинцях.

 

Їх голова і роздає замість звичайних візиток, пропагуючи своє містечко як «ковбасну столицю».


Копичинці, де всього близько семи тисяч жителів, справді давно славляться своїми м’ясними виробами, і їх там виготовляє добрий десяток приватних підприємств.

 

А бренд «Копичинецькі ковбаси» асоціюється у любителів такої продукції з якістю і добрим смаком.


Креативність у цьому напрямку Богдан Келічавий, схоже, буде продовжувати. Бо в коментарі щодо своїх їстівних візиток для ТСН, приміром, розповів, що наступні можуть бути виготовлені і з шинки чи якоїсь іншої м’ясної продукції копичинецьких підприємств.

 

А в коментарі на своїй сторінці у фейсбуці написав, що вже думав і про вегетаріанські та ековерсії їстівних візиток. Смаком нинішніх ті, хто пробував, задоволені, тож у них один мінус — термін придатності поза холодильником лише 30 днів.


Залишається сподіватися, що пану Богдану не забракне креативності й у справі розвитку своєї громади. Про нього: народився 15 лютого 1992 року в місті Копичинці.

 

Навчався за спеціальністю «правознавство» у Чернівецькому національному університеті.

 

Відтак здобув магістерські дипломи з міжнародного права та електронного врядування у Талліннському технологічному університеті Естонії. Навчався за програмою Erasmus в Інституті електроніки Парижа.


Із 2017 по 2020 роки працював програмним спеціалістом у Дніпрі, а згодом — фахівцем із місцевого економічного розвитку в Києві, в міжнародній програмі матеріально-технічної допомоги об’єднаним громадам USAID/DOBRE. Головою Копичинецької ОТГ обраний в листопаді минулого року.