Крістен Стюарт зіграє принцесу Діану у драмі «Спенсер»

29.01.2021
Крістен Стюарт зіграє принцесу Діану у драмі «Спенсер»

Крістен Стюарт — Королева сердець?

Наближується сумна дата — 25-річчя від дня загибелі принцеси Діани (у 2022 році), тож кінематографісти не можуть втратити шанс використати таку тему, адже Королева сердець була улюбленицею не лише британців, а й представників інших країн та континентів.

 

Останнім часом ім’я Діани у багатьох на устах — пройшла прем’єра наступного сезону серіалу «Корона», в якому йшлося саме про період казкового весілля, а згодом зовсім не казкового розлучення принца Чарльза з міс Спенсер.

 

Та й молодший синок Діани — Гаррі — не дає забути про маму, постійно нагадуючи, яку психологічну травму нанесла юному принцу її смерть.

 

Днями ж оприлюднили новину про початок зйомок драми «Спенсер», у якій ітиметься про життя принцеси у 90-х — період, коли вона усвідомила, що її шлюб потерпів фіаско.


Події розгортатимуться в маєтку Віндзорів, у Норфолку, під час святкування Різдва. Діана проводить різдвяні канікули із сім’єю, але сім’ї як такої вже немає. Що сталося за ці три дні, що вплинуло на рішення принцеси розірвати шлюбні пута?

 

Саме про це фільм, який ставить Пабло Ларраїн, а сценарій написав автор відомого серіалу «Гострі козирки» та «Табу» Стівен Найт. Саму ж Діану гратиме Крістен Стюарт — зірка «Сутінків» та «Ангелів Чарлі». Зніматимуть картину у Великій Британії та Німеччині, прем’єру ж слід чекати восени цього року.