Дубінський не може добитися зустрічі з президентом Зеленським

22.01.2021
Дубінський не може добитися зустрічі з президентом Зеленським

Чи пожертвує Банкова скандальним Дубінським заради нормалізації відносин iз новим керівництвом Білого дому?

Скандально відомий нардеп від монобільшості Олександр Дубінський, який нещодавно потрапив під санкції уряду США, все ніяк не може добитися зустрічі з президентом Зеленським, щоб пояснити йому свою позицію.

 

Мовляв, він, Дубінський, в американські вибори не втручався, з іншим одіозним обранцем Андрієм Деркачем (якого Вашингтон вважає агентом Кремля) свої дії не координував і на боці Росії не грав, а в усіх його проблемах винні активісти Центру протидії корупції, які нібито скаржилися на нього американцям і тим самим ввели наївних в оману!


Утім Банкова контактів із Дубінським не шукає, тим більше що очільник офісу президента Андрій Єрмак нещодавно чітко дав зрозуміти: ті особи, які потрапили під санкції (окрім скандального «слуги», йдеться про кілька осіб з оточення Деркача, одіозного експрокурора Костянтина Кулика, екнардепа-втікача Олександра Онищенка та інших), понесуть відповідальність за втручання у вибори в США.


Воно й зрозуміло, керівництву держави треба налагоджувати відносини з Білим домом i його новим господарем — Джо Байденом, адже ще рік тому Зеленський непродумано зіграв на боці його опонента — Трампа, намагаючись під час скандалу з так званими «плівками Порошенка—Байдена» знайти хоч щось на свого опонента та попередника, втім «плюнув у колодязь», з якого тепер доведеться пити…


Тому Банковій не до Дубінського, там навіть готові вдатися до «публічної порки» нардепа, який у нинішніх обставинах неабияк підходить на роль «цапа-відбувайла». Тоді як сам «слуга» Дубінський надумав позиватися до ЦПК і закидає їм державну зраду. Бо ж заважають йому як державному діячу виконувати свої повноваження.


У відповідь керівники організації Віталій Шабунін і Дарина Каленюк іронічно дякують останньому «за піар». Бо вважають, що «звук шкварчання визнаних агентів Кремля та прислужників олігархів — це свідчення хорошої роботи».


Тоді як версія Дубінського, за їхніми словами, що ЦПК ввело щодо нього в оману ЦРУ, ФБР і Держдеп США, не витримує жодної критики.