У День ненасильства одеситка Катерина Байрон встановить рекорд України з бігу

07.10.2020
Пробігти босоніж 50 кілометрів по трасі здоров’я зможе одеситка Катерина Байрон, більше відома у нашій країні як психолог та міжнародний тренер особистісного зростання.
 
Це вже другий рекорд, який 38-річна жінка вирішила побити самостійно, попри осіннє похолодання.
 
— Я вдячна всім своїм співвітчизникам, які підтримали мене під час 100-кілометрового забігу, та й зараз не підведу, — каже Катерина Байрон. — Згодна, що зробити це у жовтні холодно, боляче та важко фізично. Але морально я почуваюся просто на «відмінно»! Мій челендж цього разу звучить так: «Катю, біжи! Війни та хвороби — це нова реальність, а ти роби, що можеш. Тримай курс сама та допоможи поставити його тим, кому ти потрібна».
 
Цікаво, що спорт для Катерини давно став головним захопленням, що дозволяє долати як стресові ситуації, так і складні життєві перешкоди. А наштовхнув її на таке оригінальне рішення життєвих проблем знаменитий американський фільм «Форест Гамп», де головний герой зумів привернути до себе увагу всієї країни завдяки спортивним звичкам.
 
Ось і українка Катерина Байрон у якийсь момент вирішила для себе, що фізичні страждання повністю компенсують душевні, а енергійний біг дозволяє отримувати потужний заряд бадьорості та адреналіну.
 
Жителі Одеси, так само, як і Україна в цілому, активно підтримують ініціативу Катерини Байрон і самі потихеньку починають займатися спортом. Тим паче, це добряче допомагає зміцнити імунітет перед ГРВІ, грипом та підступним коронавірусом.