Зеленський, пішов ти... з поста президента! Присуд Народного трибуналу президенту

19.08.2020
Зеленський, пішов ти... з поста президента! Присуд Народного трибуналу президенту

Захисникам України — присвячую 
 
На 24 серпня, в День 29-ї річниці незалежності України, в Києві запланована Хода ветеранів «Ми є нащадки козаків, і Україна — наша мати!».
 
Після її завершення на майдані Незалежності буде проходити Всенародне віче.
 
На сторінках «України молодої» Герой України Григорій Омельченко запропонував лідерам національно-патріотичних партій, громадських організацій, ветеранам українсько-російської війни, волонтерам, усім, кому не байдужа доля України, провести під час Віче Народний трибунал для оголошення «вироку» Зеленському, який, за оцінками експертів, вчинив державну зраду та інші злочини.
 
Зеленський запрошується на Віче як «верховний обвинувачений» разом зі своїми захисниками. 
 
Оголошення народного присуду матиме морально-політичне і міжнародне значення, а також буде підставою для внесення до ЄРДР даних про діяння Зеленського, які мають ознаки злочину, і порушення проти нього кримінального провадження, зокрема за ознаками злочину, передбаченого ч. 1 ст. 111 КК України (ДЕРЖАВНА ЗРАДА) та інших злочинів.
 
Аналогічний присуд Народного трибуналу був винесений президенту Леоніду Кучмі 12 жовтня 2002 року на Європейській площі в Києві.
 
Трибунал звернувся до судових органів України з вимогою розглянути справу щодо Кучми і засудити його до довічного ув’язнення за вчинені злочини. Стороною народного обвинувачення тоді були народні депутати Віктор Шишкін, Григорій Омельченко, Сергій Головатий і Анатолій Єрмак.
 
15 жовтня 2002 року суддя Апеляційного суду Києва Юрій Василенко на підставі звернень зазначених народних депутатів та документів тимчасової слідчої комісії Верховної Ради з питань розслідування убивства журналіста Георгія Гонгадзе, яку очолював Омельченко, порушив кримінальну справу проти Кучми за ознаками злочинів, передбачених ст. 112 (посягання на життя дер­жавного діяча), ст. 171 (перешкоджання законній професійній діяльності журналістів), ст. 191 (привласнення, розтрата або заволодіння майном), ст. 364 (зловживання владою або службовим становищем), ст. 365 (перевищення влади або службових повноважень), 368 (одержання хабара) та інших злочинів (усього — 11). Справа була направлена для розслідування в ГПУ, де і була «похована» за вказівкою Кучми.
Українці, не дайте Зеленському можливості уникнути відповідальності за вчинені злодіяння.
 
Мої публікації  про порушення Зеленським Конституції і законів України, які мають ознаки злочинів, були поширені в соціальних мережах, у тому числі на сторінках у «Фейсбуці» Зеленського і Порошенка з запитанням до читачів: «Чи підтримуєте ви створення Народного трибуналу, який винесе присуд «верховному обвинуваченому» Зеленському і відправить його у відставку з поста президента України — ТАК чи НІ?» 
 
Читачам також було запропоновано обрати склад Трибуналу з відомих людей, до яких у них є довіра. 
 
11 серпня «УМ» опублікувала для обговорення проєкт «вироку», підготовлений мною. 
 
Ідею про створення Народного трибуналу над Зеленським, винесення йому присуду й усунення його з поста президента України за два тижні підтримало понад 4 100 000 українців.
 
Сьогодні ми публікуємо присуд («вирок») Народного трибуналу і його склад, обраний українцями через соціальні мережі.
 
Читачі назвали десятки прізвищ людей, які своїм життям доказали вірність служінню Українському народу. Подаємо список тих, кого читачі найчастіше пропонували обрати членами Трибуналу:
 
Віктор Шишкін — суддя обласного суду, народний депутат 1-3 скл., перший генеральний прокурор, дійсний Державний радник юстиції, суддя КС, заслужений юрист, канд. юр. наук;
Володимир Василенко — суддя Міжнародного кримінального трибуналу ООН (2001-2005), представник України в ООН із прав людини (2006-2010), уповноважений в Міжнародному суді ООН (2008), док. юр. наук, професор, заслужений юрист; 
Степан Хмара — Герой України, народний депутат 1, 2, 4 скл., політв’язень радянських концтаборів;
Юрій Кармазін — суддя обласного суду, народний депутат України 2, 3, 4, 6 скл., Дер­жавний радник юстиції 3 класу, заслужений юрист;
Микола Голомша — експерший заступник генерального прокурора, заслужений юрист, голова політичної партії «Патріот»;
Ігор Лапін — народний депутат 8 скл., учасник АТО, капітан, кавалер ордена Богдана Хмельницького ІІІ ст. та бойових відзнак ГУР МОУ, правознавець;
Микола Сірий — правознавець, член спілки юристів України, член Науково-методичної ради при Верховному Суді, канд. юрид. наук;
Олег Березюк — правознавець, голова ГО «Українське юридичне товариство», помічник-консультант народного депутата (1994-1998); 
Микола Селюк — правозахисник, член «Українського юридичного товариства», полковник, помічник-консультант народного депутата (1998-2014).
 
Григорія Омельченка — автора ідеї створення Народного трибуналу і винесення присуду Зеленському, а також Миколу Голомшу — читачі рекомендували прокурорами Трибуналу.
Зауважимо, що вибраний читачами член Народного трибуналу може заявити про самовідвід.
Захисниками для Зеленського шанувальники «УМ» з гумором рекомендували назначити колишнього главу ОП Андрія Богдана, кума Путіна Віктора Медведчука і ексглаву АП Януковича Андрія Портнова, які мають досвід адвокатської діяльності. 
 
Народний присуд («вирок») іменем Українського народу 24 серпня 2020 року м. Київ майдан Незалежності Народний трибунал України у складі (обраного читачами): головуючого В. Шишкіна, суддів: В. Василенка, С. Хмари, Ю. Кармазіна, М. Сірого, О. Березюка, І. Лапіна, за участю: секретаря М. Селюка, прокурорів М. Голомші і Г. Омельченка, «верховного обвинуваченого» В. Зеленського, захисників (прізвища подає Зеленський), розглянувши у відкритому засіданні справу «Український народ проти» Зеленського Володимира Олександровича, 25 січня 1978 року народження, уродженця м. Кривого Рогу, громадянина України, одруженого, на утриманні двоє неповнолітніх дітей, має вищу юридичну освіту, проживає в м. Києві, раніше не судимого, — ЗВИНУВАЧУЄ його у вчиненні суспільно небезпечних діянь, які мають ознаки державної зради (ч. 1 ст. 111), зловживання владою або службовим становищем, які спричинили тяжкі наслідки (ч. 2 ст.364), перевищення влади або службових повноважень, які спричинили тяжкі наслідки (ч. 3 ст. 365), службова недбалість, що спричинила тяжкі наслідки (ч. 2 ст.367), недбале ставлення до військової служби, що спричинило тяжкі наслідки в бойовій обстановці (ч. 3 ст. 425) КК України.
 
Народний трибунал ВСТАНОВИВ:
 
Зеленський на президентських виборах 2019 року шляхом брехні, популізму і введення в оману понад 13,5 мільйона виборців обійняв пост президента України.
У своє виправдання Зеленський заявив, що всі ті, хто за нього голосував, «з розуму зійшли...», а він лише — «показав технологію, як можна із гамна зробити цукерку» (див. відео).
 
20 травня 2019 року Зеленський, поклавши руку на Конституцію України і на Пересопницьке Євангеліє, проголосив присягу Українському народу: «Я, Зеленський Володимир Олександрович, волею народу обраний Президентом України, заступаючи на цей високий пост, урочисто присягаю на вірність Україні.
 
Зобов’язуюсь усіма своїми справами боронити суверенітет і незалежність України, дбати про благо Вітчизни і добробут Українського народу, обстоювати права і свободи громадян, додержуватися Конституції України і законів України, виконувати свої обов’язки в інтересах усіх співвітчизників, підносити авторитет України у світі».
 
18 квітня 2019 року (за три дні до голосування в другому турі президентських виборів) у програмі «Право на владу» на телеканалі «1+1» Зеленський запевнив виборців (цитата його мовою): «Если я когда-нибудь в жизни нарушу закон, я уйду сам. Мне для этого приветы не нужны».
 
10 жовтня 2019 року, на прес­конференції Зеленський зазначив (цитата): «Я готовий піти в той момент, коли суспільство мені скаже — іди. Я не тримаюся за крісло». 
 
У грудні минулого року батько «головного обвинуваченого» Зеленського Олександр Семенович Зеленський в інтерв’ю виданню «Страна» заявив (цитата мовою оригіналу): «Ему (тобто В. Зеленському) это президенство до одного места, чтоб вы знали. Он в любой момент бросит эту фигню. Он же обеспеченный человек. Он может уехать в любую другую страну».
 
Тепер народ знає від Зеленського старшого, чому його син Володимир посилає людей в «одне місце» — «ср...ку» (див. відео), чому не тримається за «президентське крісло» і що президенство для нього — «фігня», яку він «може кинути в будь-який момент».
 
Перебуваючи на посту президента, Зеленський зрадив присязі, став на шлях порушення Конституції і законів України, прав і свобод людини і громадянина, політичних переслідувань ветеранів українсько-російської війни, волонтерів, громадських діячів — патріотів України (Софії Федини, Марусі Звіробій, Сергія Пояркова, Сергія Стерненка та інших) і вчинив суспільно небезпечні діяння, які мають ознаки як адміністративних правопорушень, так і тяжких і особливо тяжких злочинів, у тому числі державної зради.
 
Зеленський, зловживаючи владою і службовим становищем, порушив Закон «Про очищення влади» і призначив главою адміністрації президента свого друга Андрія Богдана, який в уряді втікача Азарова займав посаду урядового уповноваженого з питань антикорупційної політики; порушив Закон «Про Службу безпеки України» і призначив свого друга дитинства «з одного двору», голову партії «Слуга народу», засновника і керівника «Студії Квартал-95» Івана Баканова першим заступником голови СБУ; порушив Положення про Міністерство оборони України, затвердженi постановою Кабінету Міністрів України від 26 листопада 2014 року, №671 і призначив «близького до клану Коломойського» Руслана Хомчака начальником Генерального штабу — головнокомандувачем ЗСУ; порушив Закон «Про запобігання корупції» — не подав до Реєстру декларацій повідомлення про суттєві зміни в майновому стані на мільйони гривень (складено два адмінпротоколи); порушив встановлені урядом карантинні обмеження (складений адмінпротокол). 
 
Зеленський встановив особисту монополію на владу в Україні, яка за рік його президентства набула ознак авторитарної поліцейської держави. 
 
Колишній глава ОП Андрій Богдан заявив, що «за чотири місяці Зеленський перетворив країну на посміховисько». 
 
Народний трибунал констатує, що Зеленський є БРЕХУНОМ і «ОСОБЛИВО НЕБЕЗПЕЧНИМ РЕЦИДИВІСТОМ» адміністративних правопорушень. 

Зеленського треба було «саджати» ще навесні 2015 року! 

У 2014-2015 роках, коли українці-добровольці рятували Україну від російського агресора на сході країни, «верховний обвинувачений» Зеленський ховався від мобілізації за кордоном зі своїм 95-м Кварталом, де ганьбив Україну та її захисників. 
 
В інтерв’ю «КП в Украине» (21.03.2014 р.) Зеленський злякано заявив (цитата його мовою): «Мне действительно позвонила мама, которая живет в Кривом Роге, и сказала, что на наш домашний адрес принесли повестку».
 
На запитання журналіста, що він буде робити, чи поїде у військовий комісаріат, в Кривий Ріг, Зеленський відповів (цитата): «То, что нужно делать по закону, то и буду делать. Я военнообязанный. Если нужно — пойду воевать». 
 
Заступник начальника військового комісара Дніпропетровського обласного комісаріату Сергій Полуциган відповів журналістам, що Зеленський зобов’язаний був прибути у військовий комісаріат у зазначений у повістці час.
 
Він підлягав обов’язковому призову в ЗС України. Однак Зеленський до військового комісаріату за жодною з 4-х повісток не прибув, хоча знав про них від батьків.
 
Батько «верховного обвинуваченого» Олександр Семенович заявив журналістам, що він iз дружиною розповів сину про повістки і всі разом посміялися.
 
Зеленський-старший відверто заявив (його цитата): «Я бы не хотел, чтобы мой сын шел в армию, поскольку понимаю, что это большой риск». Виходить, що хай ризикують і гинуть діти інших батьків.
 
Тепер же батько Зеленського гнівно рекомендує молодим людям, серед яких багато ветеранів АТО, які збираються на мітинги під ОП, йти воювати на Донбас (цитати його мовою): «Пусть эта сволочь идет стреляет в АТО. Пусть эта мразь, которая выступает, идет в АТО. Молодежь вот эта возле офиса президента, купленная. Идите воевать, гады... Идите защищать страну, а вы воняете...».
 
ВИСНОВОК Трибуналу: Ухилянням від призову на військову службу «верховний обвинувачений» Зеленський порушив ст. 65 Конституції України, яка проголошує: «Захист Вітчизни, незалежності та територіальної цілісності України є обов’язком громадян України». 
 
Зеленського треба було «саджати» ще навесні 2015 року! 
 
Хто ж насправді «сволочь», «мразь», «гад» і «воняет» — відповідь очевидна — батько і його синок «ЯнеЛох»! 

Смерть сержанта Журавля на совісті Зеленського

Колишній радник міністра оборони Юрій Бірюков заявив, що спецназ ЗСУ отримав особистий наказ президента Зеленського не вирушати 13 липня на пошуки пораненого сержанта Ярослава Журавля і розстріляних евакуаційних груп на Донбасі.
 
Трибунал зазначає, що ні Зеленський, ні його пресслужба, ні Генеральний штаб ЗСУ не спростували тверджень Бірюкова.
 
14 липня Зеленський достеменно знав, що поранений сержант Журавель іще живий, перебуває у «сірій зоні» і його можна було врятувати. 
 
Проте Зеленський спромігся лише відправити в район трагедії генерала Хомчака і заступника керівника свого офісу Машовця, щоб прикрити своє боягузтво і повну бездарність в організації операції з порятунку пораненого бійця!
 
У цей же день (14 липня) Зеленський поїхав у відпустку і тиждень насолоджувався життям на Азовському морі, на колишній дачі Хрущова на острові Бірючий, залишивши сержанта Журавля на спеці, без води і допомоги, повільно помирати в нестерпних муках, зробивши двох його доньок сиротами, а дружину — вдовою...
 
За таких обставин у діях Зеленського  є ознаки військового злочину, передбаченого ч. 3 ст. 425 КК (недбале ставлення до військової служби, що спричинило тяжкі наслідки в бойовій обстановці), за що передбачено покарання у вигляді позбавлення волі від 5 до 8 років.

Державна зрада Зеленського

Обставини вчинення Зеленським діянь, які мають ознаки державної зради та інших злочинів, викладені у моїх публікаціях: 
 
 
Вчинення «верховним обвинуваченим» Зеленським діянь, які мають ознаки державної зради, підтверджуються також іншими свідченнями юристів, політиків і експертів, обнародуваних у ЗМІ.
 
Володимир Василенко на Всенародному віче «Зупинимо капітуляцію», яке відбулося в Києві, на майдані Незалежності, 6 жовтня 2019 року, заявив: «Якщо президент Зеленський не розуміє, що він робить, то тоді він не може бути президентом. А якщо він розуміє, що він робить, то тоді він чинить акт державної зради».
 
Президент Зеленський замість відмови від нав’язаних Україні домовленостей погодив «невигідний, ганебний мирний план».
 
Віктор Шишкін: «Щойно Зеленський клявся на Конституції, але тут же порушив її», підписавши неконституційний указ про розпуск парламенту.
 
Степан Хмара: «Зеленському і Хомчаку треба застрелитися».
 
«Якщо хочеш української землі, ми тобі виділимо два квадратних метри». «Зеленського і його шпану чекає трибунал».
 
Ексрадник президента Росії Андрій Ілларіонов: «Зеленський працює проти України».
 
Народний депутат Ірина Фріз: «ДБР має порушити щодо Зеленського і Єрмака справу за статтею «державна зрада»; «Повну відповідальність за Мінську зраду України несе Зеленський».
 
Народний депутат Петро Порошенко: «Це державне зрада. Хто дав Єрмаку директиву підписати протокол ТКГ?».
 
Народний депутат Володимир Ар’єв: «Таємні переговори Зеленського з головою радбезу Росії підпадають під державну зраду».
 
Політичний експерт Валерій Клочок: «Зеленський піде з посади через державну зраду». 
 
Політичний експерт Олександр Палій: «Це дуже схоже на державну зраду».
 
Роман Безсмертний, представник України в ТКГ в 2015-2016 та 2019 рр. на переговорах у Мінську: «Дії влади на чолі з Зеленським — це державна зрада»; «Зеленський та Єрмак пішли на кроки з ознакою державної зради»; «Українська влада веде зрадницьку політику у відносинах з Росією»; «Це політична диверсія, вони не розуміють наслідків»; «Легалізація Єрмаком ОРДЛО без письмової санкції є приводом для імпічменту Зеленському»; «Зеленський — це приниження нації»; «Єрмак руками Зеленського веде Україну в ярмо Росії»; «Зеленський тяжіє до узурпації влади». 
 
23 квітня Шевченківський районний суд Києва зобов’язав СБУ протягом 24 годин внести до ЄРДР відомості народного депутата Володимира В’ятровича про кримінальне правопорушення, вчинене главою ОП Андрієм Єрмаком і представником України в ТКГ в Мінську експрезидентом Леонідом Кучмою, за ознаками державної зради (ч. 1 ст. 111 КК). 
 
Низка громадських організацій у спільному зверненні до Зеленського з приводу підписання Єрмаком і Кучмою 11 березня у Мінську протоколу з представниками ОРДЛО заявили: «Фактично — це капітуляція України, яка призведе спочатку до втрати незалежності нашої держави, а потім до федералізації України за кремлівським планом і подальшого розчленування країни» (див. відео).
 
Народний трибунал констатує, що без вказівки Зеленського або його дозволу Єрмак і Кучма не могли самовільно підписати цей протокол.

Винний за всіма пунктами звинувачення!

Встановлені Народним трибуналом фактичні обставини вчинення Зеленським злочинів за викладених у показаннях свідків обставин (які публічно доступні), повністю підтверджуються доказами, дослідженими Трибуналом.
 
Зібрані докази є належними, достатніми та допустимими, які підтверджують існування обставин про вчинення «верховним обвинуваченим» Зеленським державної зради, зради національних інтересів України та зазначених злочинів.
 
Аналізуючи обвинувачення, висунуте Українським народом Зеленському та сукупність дослі­джених доказів, Трибунал ВИЗНАЄ ВИНУВАТІСТЬ «верховного обвинуваченого» Зеленського та кваліфікує його діяння за:
 
ч. 1 ст. 111 (ДЕРЖАВНА ЗРАДА), 
ч. 2 ст. 364 (зловживання владою або службовим становищем, що спричинило тяжкі наслідки), 
ч. 3 ст. 365 (перевищення влади або службових повноважень, що спричинили тяжкі наслідки), 
ч. 2 ст. 367 (службова недбалість, що спричинила тяжкі наслідки), 
ч. 3 ст. 425 (недбале ставлення до військової служби, що спричинило тяжкі наслідки або в бойовій обстановці) КК України.
 
Неявку «верховного обвинуваченого» Зеленського і його захисників на судове засідання Трибунал буде вважати намаганням уникнути суспільної відповідальності за вчиненні злочинні діяння.
 
Обставини, які пом’якшують покарання «верховного обвинуваченого» Зеленського — наявність двох неповнолітніх дітей, які перебувають на його утриманні.
 
  При визначенні покарання «верховному обвинуваченому» Зеленському Трибунал враховує характер і ступінь тяжкості скоєних ним суспільно небезпечних діянь, стан його фізичного і психологічного здоров’я та дані про особу. 
 
Психопатичні риси характеру в людей на кшталт Зеленського психологи і психіатри підмітили давно. Зеленський перебуває у постійному стані страху. Навіть на зустрічі з Папою Римським у Ватикані Зеленський був у бронежилеті під піджаком і з десятком охоронців. 
 
Міжнародна кваліфікація хвороб містить у собі сукупність хвороб і розладів здоров’я під кодом «Zе 73». Розділ «Zе 73» передбачає такі захворювання, як: «Акцентуйовані особистісні риси характеру. Поведінкова структура типу «А», яка характеризується непомірною амбіцією, потребою у високих досягненнях, нетерпимістю, некомпетентністю, настирливістю. Стресовий стан. Неадекватні соціальні навички. Конфлікт, пов’язаний із соціальною роллю. Обмеження діяльності, викликані зниженням або втратою працездатності. Перевтома. Стан виснаження життєвих сил».
 
За Зеленського проголосувало 73% виборців. Збiг чисел? Не думаємо. Але це — окрема тема.
 
Зеленський неодноразово наголошував, що всі громадяни рівні перед законом і він готовий понести відповідальність за порушення закону.
 
Народний трибунал ще раз нагадує Зеленському, що 18 квітня 2019 року він запевнив виборців (цитата його мовою): «Если я когда-нибудь в жизни нарушу закон, я уйду сам». Зробивши явку з повинною щодо порушення Закону «Про запобігання корупції», Зеленський» у відставку не подав! 
 
ВИСНОВОК Трибуналу: слова, що у випадку порушення закону він піде у відставку, Зеленський не дотримав. Він укотре збрехав народу! 
 
Трибунал зазначає, що «той момент», про який говорив Зеленський на пресконференції 10 жовтня 2019 року, настав («Я готовий піти в той момент, коли суспільство мені скаже — іди. Я не тримаюся за крісло»). Останні опитування засвідчили, що рівень довіри українців до Зеленського різко впав: нині йому довіряє менше 40%, а не довіряє понад 53%, що «робить баланс довіри та недовіри негативним», зазначають соціологи. 
 
Суспільство вже каже: «Зеленський, пора йти (...) з поста президента України! І чим швидше, тим буде краще і для тебе, і для України...».

Народний присуд остаточний і оскарженню не підлягає! 

На підставі викладеного, керуючись ст. 5 Конституції України («Єдиним джерелом влади в Україні є народ, який здійснює владу безпосередньо»), Народний трибунал України УХВАЛИВ: 
 
1. Визнати ВИННИМ Зеленського Володимира Олександровича у порушенні Конституції і законів України, оскільки в його діях є ознаки суспільно небезпечних діянь (злочинів), передбачених ч. 1 ст. 111 (ДЕРЖАВНА ЗРАДА), ч. 2 ст. 364, ч. 3 ст. 365, ч. 2 ст. 367, ч. 3 ст. 425 Кримінального Кодексу України і ВИМАГАТИ від судової гілки влади України розглянути кримінальну справу щодо Зеленського В. О. і призначити йому покарання у вигляді позбавлення волі на 15 років iз конфіскацією майна. 
 
2. Піддати Зеленського  найвищому ступеню сарказму у вигляді ДОВІЧНОГО ЗАСЛАННЯ в 95-й квартал iз забороною грати роль «президента Голобородька» (навіть у місцях позбавлення волі!).  Дозволити Зеленському грати лише на роялі у звичній для нього ролі...
 
3. Зобов’язати Зеленського, враховуючи його неадекватну поведінку (міміка, жести, кривляння, вирази обличчя, очей, раптові зміни настрою, психологічні емоційні збудження, перехід на крик, часту втому тощо), пройти медичне обстеження у психолога і психіатра для встановлення осудності і пройти тест на залежність від алкоголю, наркотиків і психотропних речовин. 
 
4. Зобов’язати Зеленського принести вибачення перед Українським народом за введення його в оману, брехню, маніпуляції, образи і добровільно подати у відставку з поста президента України. 
 
5. Надати Українському народу абсолютне право на усунення Зеленського з поста президента України мирним шляхом. У випадку, коли «засуджений» Зеленський упродовж 10 днів iз дня оголошення народного присуду не вибачиться перед Українським народом і добровільно не піде у відставку, народ має право усунути його з поста президента України шляхом ПОВСТАННЯ, згідно з Загальною декларацією прав людини, ухваленою Генасамблеєю ООН 10 грудня 1948 року, яка є «зобов’язанням для членів міжнародного співтовариства».
 
6. Розглянути офісу Генеральної прокуратури України присуд як офіційне повідомлення про кримінальні правопорушення, які мають ознаки злочинів, вчинені Зеленським В. О.
 
7. Внести ОГПУ, відповідно до ч. 1 ст. 214 КПК України, відомості про вчинення Зеленським В. О. зазначених кримінальних правопорушень до ЄРДР і розпочати розслідування не пізніше 24 годин після опублікування присуду (19 серпня 2020 року).
 
8. Повідомити редакцію газети «Україна молода» про дату внесення означеного повідомлення до ЄРДР і його реєстрацію та номер кримінального провадження.
 
ПРИСУД (ВИРОК) НАРОДНОГО ТРИБУНАЛУ Є ОСТАТОЧНИМ І ОСКАРЖЕННЮ НЕ ПІДЛЯГАЄ! 
 
Р.S. Від імені понад 4 мільйонів українців, які підтримали ідею про створення Народного трибуналу і засудження Зеленського до позбавлення волі, звертаюся до Руху опору капітуляції, організаторів Ходи ветеранів і Всенародного віче з пропозицією оголосити народний присуд («вирок») Зеленському В. О. 24 серпня на майдані Незалежності і по всій Україні.
 
Я готовий на Вічi особисто озвучити народний присуд Зеленському-«ЯнеЛоху»! 
 
Честь маю!