«Володимире, Український народ тобі «не опонент», він — твій вирок!»

07.08.2020
«Володимире, Український народ тобі «не опонент», він — твій вирок!»

Григорій Омельченко закликає українців прийти на Всеукраїнське народне віче 24 серпня 2020 року.

Герой України Григорій Омельченко у відкритому листі до президента Зеленського В. О. під заголовком «Володимире, ти проклятий батьком загиблого сержанта Ярослава Журавля» («Україна молода, 05.08.20 р.) запропонував лідерам національно-патріотичних партій, громадських організацій, ветеранам українсько-російської війни, волонтерам, усім, кому не байдужа доля України, зібратися 24 серпня — в День 29-ї річниці незалежності України в Києві, на майдані Незалежності на Всеукраїнське народне віче і провести Народний трибунал України для оголошення народного вироку Зеленському, який, за оцінками народного депутата України 2—6 скликань Омельченка та інших експертів, вчинив державну зраду і зраду національних інтересів України.
 
Аналогічні трибунали генерал Омельченко пропонує провести цього дня також у обласних і районних центрах України.
 
Проєкт вироку Народного трибуналу «верховному обвинуваченому» Зеленському готується Григорієм Омельченком і буде опублікований «УМ» 11 серпня (вівторок) для всенародного обговорення.
 
Шановні читачі, ваші повідомлення про вчинення Зеленським суспільно небезпечних діянь, які, на вашу думку, мають ознаки злочину, просимо надсилати редакції газети.
 
Вони будуть передані Г. Омельченку для опрацювання і врахування в кінцевому варіанті всенародного вироку Зеленському для усунення його з поста президента України.
 
«Володимире, Український народ тобі «не опонент», він — твій вирок! Кінцевий і оскарженню не підлягає», — наголошує Григорій Омельченко.