В Англії чоловік прикидався смертельно хворим заради групового сексу

19.08.2020
Кевін Бевіс, 34-річний британець, познайомився з 46-річною Карен Грегорі в 2016 році через «Фейсбук», а згодом пара почала зустрічатися.
 
І все б нічого, та у Кевіна виявилися хворобливо-маніакальні пристрасті до групового сексу.
 
Звісно, жінка не захотіла подібне терпіти, тож через три місяці побачень вирішила покинути чоловіка.
 
Бевіс же не хотів втрачати подругу, яка йому дуже подобалася, тож пішов на хитрість і прикинувся... смертельно хворим. Ну яка жінка піде від коханого, якому залишилося жити всього нічого.
 
Кевін вдавав, що ходить на хіміотерапію, вживав якісь пігулки, які згодом виявилися звичайними вітамінами.
 
Для правдоподібності парубок навіть розповів своїм батькам, що в нього нібито рак шлунка. Грегорі настільки жаліла удавано хворого, що навіть організовувала для нього особливі вечірки.
 
Дійшло до того, що він вдавав, ніби настільки хворий і слабкий, що навіть гуляти в саду без допомоги Карен не може, не те що виконувати якісь хатні роботи.
 
Та Бевісу й цього було замало: він попрохав жінку зайнятися сексом у нього на очах із трьома чоловіками, і вона не змогла відмовити помираючому. 
 
Навіть друзі Грегорі були в курсі цієї трагічної історії кохання і допомагали парі грішми на лікування. Сам же уявно хворий, користуючись своїм «особливим» статусом, дозволяв собі піднімати руку на Карен.
 
Звісно, такого жінка вже стерпіти не могла, тому й звернулася в поліцію, щоб довідатися про його минуле — а раптом він якийсь рецидивіст чи маніяк.
 
І ось тут уся правда про удаваного онкохворого випливла на світ Божий. Після вивчення медичної картки Кевіна стало зрозуміло, що він симулював хворобу, змушуючи жінку до свінгерства.
 
На наступний же день його арештували, засудивши на 18 місяців ув’язнення і присудивши не наближатися до пані Грегорі 5 років.
 
Сама ж постраждала запевняє, що тепер їй сняться нічні жахи і вона потребує допомоги психотерапевта після такої любовної історії.