Привіт від «тітушок»: заступником Єрмака став рупор силовиків під час Майдану Татаринов

07.08.2020
Привіт від «тітушок»: заступником Єрмака став рупор силовиків під час Майдану Татаринов

Президент Володимир Зеленський призначив заступником керівника офісу президента Олега Татарова, який курирував справи проти активістів Євромайдану.
 
 
Про це повідомляє пресслужба ОПУ.
 
 
«До компетенції Олега Татарова входитиме формування державної політики у сфері правоохоронної діяльності, експертно-аналітичне забезпечення роботи офісу президента України, забезпечення гарантій національної безпеки держави в сферах правоохоронної діяльності, протидії корупції, захисту прав людини», — йдеться у повідомленні.
 
Олег Татаров — довгий час працював в органах внутрішніх справ, зокрема обіймав посаду заступника начальника Головного слідчого управління МВС України, а з 2014 року займався адвокатською практикою, очолював адвокатське об’єднання.
 
Ексзаступник начальника Головного слідчого управління МВС Олег Татаров став відомий під час Євромайдану через різкі висловлювання на адресу протестуючих.
 
Так, на зустрічі з послами країн Євросоюзу він запевняв, що майданівці могли стріляти самі в себе, оскільки міліція «зброї не застосовує».
 
Татарова також звинувачували в тому, що він займався координацією «тітушок».
 
У квітні 2020 року Татарова намагалися призначити заступником директора ДБР. Також тоді ж з’явилася інформація про призначення Татарова в ОП, але після обурення громадськості питання було відкладено. 
 
Вікторія ВИНОГРАДОВА
(Інтернет-видання «Апостроф»)