Оце так кандидат у президенти США: Каньє Вест виступив проти абортів і вакцинації

21.07.2020
Мабуть, для жителів США Україна настільки далека, що вони не відслідковують політичних подій у нашій країні.
 
А дарма, інакше вони б зрозуміли, що комік чи там шоумен для керівництва країною — не зовсім той фах (хоча вони й обрали собі очільником держави лицедія-непрофесіонала).
 
Тож заява репера, шоумена, дизайнера та ще й колишнього наркомана Каньє Веста мала б насторожити тверезомислячих людей, але навіть Ілон Маск попервах підтримав таку ідею музиканта.
 
Проте вже подальші заяви Каньє насторожили не лише мільярдера і філантропа Маска, а й інших людей, адже Вест, окрім заяви про бажання стати президентом, заявив також, що виступає проти абортів, проти вакцинації, а ще зробив ну дуже зухвалу річ — розмістив у своєму «Твіттері» фото, на якому «вмонтував» і свій портрет на знамениту гору Рашмор поряд із барельєфами президентів США, які внесли неоціненний вклад у становлення та розвиток країни.
 
Що й казати, людина, яка співала про суїцид, розповідала публічно про свій біполярний розлад (а це, на хвилинку, — психічне захворювання), викликаний вживанням наркотиків, зробила ескізи для нагород PornHub і написала сценарій нагородження ними, а згодом почала співати гостели (солоспіви на релігійні теми в баптистських церквах Північної Америки. — Ред.), викликає певне занепокоєння в адекватності.
 
А вже про обрання на пост президента країни і мови не може бути. Проте хто ми такі, щоб когось повчати, після обрання нашого нинішнього президента.