І в США теж: американці масово скуповують туалетний папір

14.04.2020
Коли на початку пандемії китайці масово скуповували туалетний папір, решта жителів нашої планети потішалися над ними: невже на карантині жителі Піднебесної стали більше їсти?
 
Та скринька з секретом легко відчинялася, оскільки китайці просто носили з собою скрізь рулон паперу, щоб, відриваючи по клаптику, відчиняти з його допомогою двері, натискати на кнопки ліфтів, просто почесати ніс, якщо засвербіло, і таким чином уникати контакту з імовірно зараженими поверхнями.
 
Згодом дефіцит цього товару відчули на собі жителі Австралії, яка досить швидко після Китаю зазнала ураження цією недугою. А далі покотилося: Азія, Європа, а тепер і США.
 
Так, лише за останній тиждень жителі США скупили у мережі супермаркетів Walmart 330 мільйонів рулонів туалетного паперу. Здавалося б, це всього лишень по рулону на одного жителя Штатів, та й то на тиждень — цілком нормальна картина.
 
Проте не всі ж мешканці цієї країни кинулися затоварюватися, а в разі потреби — саме вони й залишаться без такого потрібного товару першої необхідності.
 
Тож власник мережі Walmart Дуг МакМіллон звернувся до споживачів із закликом не створювати ажіотажу, адже товарів вистачає і їх запаси постійно поповнюються (як і таких на сьогоднішній день життєво необхідних, як санітайзери та дезінфектори). Та люди є люди, навіть у таких багатих і «ситих» країнах, як США.
 
А може, вони просто подивилися фільм—пророцтво вітчизняного виробництва «Зараза» і спроєктували його на власне життя? Та краще в ці дні дивитися комедії, налаштовуватися на позитив і вірити — все минає, і ця «зараза» мине.