Солодкі донати: полтавська підприємиця випікає смаколики і всю виручку передає на ЗСУ
Майже кожен ранок колишньої відомої полтавської журналістки, а нині не менш відомої підприємиці й волонтерки Інни Якобенко починається з випічки. >>
Необхідні для порятунку людей у дні пандемії медичні апарати.
Майже кожен ранок колишньої відомої полтавської журналістки, а нині не менш відомої підприємиці й волонтерки Інни Якобенко починається з випічки. >>
Кожен регіон України має свої особливості, традиції, кулінарні спеціалітети, свої візерунки для вишиванок та кольори. >>
Десять з половиною років тому родина полтавців Ханів уже була трохи більшою за статистичну: тато, мама, четверо дітей, дві німецькі вівчарки й три свійські коти. >>
Не так давно на вебсайті офіційного інтернет-представництва президента України з’явилася електронна петиція про присвоєння почесного звання Героя України 24-річному кулеметнику 95-ї окремої десантно-штурмової бригади ЗСУ Віктору Медянику з позивним «Мед» (посмертно) >>
От і минули новорічно-різдвяні свята, холодильники спустошені, а наші організми втомлені переїданням чи просто поїданням розмаїтих смаколиків, перенасичених різними жирами чи часто непоєднуваними продуктами, що входили в рецепти святкових страв. >>
Сотні печей, груб, плит, камінів збудувала за пів століття єдина на Полтавщині жінка-пічник Ганна Грабовська. Через дорожнечу на газ та постійні відключення світла, викликані атаками ворога на енергогенеруючі об’єкти України, населення прагне мати альтернативні джерела тепла. >>