Курс для ОПЗЖ: кум Путіна Медведчук веде Україну до капітуляції

13.03.2020
Після останнього візиту Віктора Медведчука та депутатів ОПЗЖ до Москви, зокрема, відвідин державної думи країни-агресора, все очевиднішим стає ще потужніший турборежим, з яким українська влада здає свою країну, як склотару, в лапи окупанту.
 
Як відомо, Віктор Медведчук зустрічався там зі своїм кумом, неогітлером сучасності, президентом Росії Володимиром Путіним.
Суспільство знову збурене.
 
Колишній заступник міністра з питань тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб Георгій Тука закликає заборонити в Україні діяльність проросійської партії «Опозиційна платформа — За життя!»
 
І в цій ситуації це єдино правильний вихід. Далі — розпуск парламенту й нові дочасні вибори до ВР, котрі змогли б дещо змінити розстановку політичних сил у бік українськості.
 
Інакше країною на законних підставах може керувати Віктор Медведчук. Адже, як відомо, на всіх цих заходах у Росії йшлося переважно про одне — створення «парламентського виміру Нормандського формату», котрий має слугувати досягненню миру на Донбасі.
 
Це ідея, що передбачає формування «великого міжфракційного депутатського об’єднання» — «міжпарламентський діалог в ім’я миру: Україна, Росія, Німеччина, Франція», отримала публічну підтримку російського президента і , як стверджують ініціатори, буде втілена найближчим часом.
 
Відтак ніщо не заважає зробити рокіровку спікерів: поміняти Разумкова на Медведчука, а самому президенту Зеленському повернутись у більш природне для нього середовище шоу-бізнесу.
 
Тоді Медведчук далі зливатиме Україну заради задоволення амбіцій кремлівського карлика. Усе очевиднішим стає і те, що влада веде Медведчука до президентства, ймовірно, саме такою була умова гри.
 
Карина РАЗУМОВСЬКА