До коронавірусу з гумором: австралійська газета зробила спецвипуск з туалетного паперу

11.03.2020
Коронавірус наробив у світі галасу й паніки. Деінде це має підстави, скажімо, в тому ж таки Китаї чи Ірані, де захворіло сотні тисяч людей і померло чимало.
 
Проте в інших країнах слабкодухі особи створюють не зовсім обґрунтований бум довкола цієї ситуації, в паніці скуповуючи не лише марлеві пов’язки, дезінфікуючі засоби, продукти, а й... туалетний папір.
 
Так, в Австралії почалися справжні перебої з цими товарами. Мабуть, люди збираються зачинятися в бункерах, закупивши попередньо провіант і все необхідне.
 
Та місцеві гумористи і в цьому вбачають привід пожартувати, адже сміх завжди покращує психічне здоров’я людей.
 
Так, австралійська газета NT News, відома своїми жартівливими першими сторінками, вирішила поповнити запаси туалетного паперу своїх поціновувачів, випустивши спеціальний випуск із... порожніми сторінками, тобто без будь-яких текстів чи фото.
 
Так би мовити, «нужникові» сторінки. Редактор видання жартівливо зазначив, що цей номер гарно розпродується, тому точно не є «гівняним виданням».
 
Що й казати, таке новаторство «зайшло» читачам, вони навіть поширили хештеги #ToiletPaperEmergency й #ToiletPaperApocalypse, які вже обростають мемами. Скажімо, фото із зображенням чолов’яги, який «голосує» на трасі з плакатом «Можу попрацювати за туалетний папір».