Alcon Entertainment плануються екранізувати другий роман Сесилії Архен «Постскриптум»

14.02.2020
Alcon Entertainment плануються екранізувати другий роман Сесилії Архен «Постскриптум»

Хіларі Суонк.

Уже друге десятиліття романи ірландської письменниці Сесилії Ахерн не відпускають увагу не лише жіночої читацької, а й кінематографічної аудиторії.
 
 
Екранізація її роману «P.S. Я кохаю тебе» в 2007 р. принесла її творцям прибуток 154 млн доларів, відтак, думається, серед глядачів були й чоловіки.
 
 
Відома американська актриса Хіларі Суонк зіграла в цьому фільмі головну героїню, в якої помирає від онкології чоловік.
 
 
Цю зворушливу історію вирішили екранізувати керівники кінокомпанії Alcon Entertainment Ендрю Косов та Бродерік Джонсон, вони ж виступили й продюсерами.
 
Мабуть, успіх ромкому (романтичної комедії, хоча в даному випадку, радше, йдеться про людську трагедію) так надихнув «батьків» «P.S. Я кохаю тебе», що вони вирішили екранізувати ще один роман Сесилії — «Постскриптум».
 
Книжка вийшла друком лише восени 2019 р., а продюсери вже зараз запускають її у кіновиробництво. За сюжетом, головна героїня виконує останню волю покійного чоловіка, та несподівано до неї починають звертатися онкохворі з проханням, що хочуть залишити своїм близьким послання, як це свого часу зробив її чоловік. Чи зіграє Хіларі Суонк у продовженні роману — питання поки що відкрите.