«Газ за місяць — півтора собаки»: юзери глузують з нардепа від «Слуги народу» через пораду про «комуналку»

04.02.2020
Ще не встигла Україна відсміятися і забути мем «запишу хату на кота», як у країні з’явився новий — цього разу від представника партії «Слуга народу» Євгена Брагаря.
 
На одному з телеканалів  жителька Кіровоградщини запитала, як же їй оплачувати «комуналку», коли субсидії урізають, а в платіжці з’явилася нова стаття витрат — «доставка газу».
 
У жінки пенсії не вистачить оплатити всі комунпослуги, а жити ж за що? Народний обранець (до речі, пенсіонерка зізналася, що обирала цю партію саме з огляду на обіцянки знизити «комуналку») запитав, яке у жінки майно, чи ще хтось прописаний на її житлоплощі, а дізнавшись, що в бабусі у господі є собака, запропонував їй продати його і «жити далі» (чи надовго вистачило б тих грошей — судіть самі).
 
І соцмережі просто-таки вибухнули фотожабами, глузливими віршами та жартами з цього приводу. Зокрема, гумористи пропонують ввести в Україні нову валюту — один собака, два собаки і т.д. Цікаво, чи погодилися б «народні слуги» отримувати зарплатню в такій валюті?
 
Дехто запропонував нові тарифи: «газ за місяць — півтора собаки, світло — 4,5 кота, каналізація — 8 ховрашків елітних порід».
 
Хтось розмістив фото переляканого цуцика з написом «Я вже шукаю роботу...», дехто — кадр із відомого радянського фільму і діалог героїв: «Беррімор, що за виття чути знадвору?» — «Це Баскервілі везуть пса, щоб розрахуватися за газ». І все б нічого, але, коли людям уже нічого втрачати, вони не плачуть, а глузують...