З пелюшок — у голови міста: У містечку Вайтхолл наймолодший у світі мер

24.12.2019
У містечку Вайтхолл, що в штаті Техас (США), віднедавна — наймолодший у світі мер міста. Новому голові міста всього лишень сім місяців від народження, і, звісно, ніхто не обирав його на цю посаду — місце очільника населеного пункту можна просто... купити на аукціоні (тим паче, що посада — лише почесна). Чим і скористалися батьки немовляти — Чед і Ненсі Макміллани. Мабуть, саме таким чином вони хотіли показати, наскільки сильно люблять свого прийомного синочка Вільяма Чарльза. Виручені за «продаж» місця мера кошти підуть на доброчинність. 
 
На честь інавгурації новообраного мера було влаштовано врочистий прийом, на якому винуватець події був присутній у смокінгу і з краваткою-метеликом. Вільяму все дуже подобалося, він постійно посміхався, а від його імені зачитали клятву мера міста: «Я, Вільям Чарльз Макміллан, урочисто обіцяю, що буду сумлінно виконувати обов’язки мера Вайтхолла і буду добрим зі всіма на ігровому майданчику, сприяти життю, всиновленню і добру, чистому заміському життю, обіцяю принести печиво в пожежну службу добровольців, виловити найбільшого сома, а також зберігати і захищати спільноту Вайтхолла, тому допоможіть мені, мамі і татові!».
 
Вечірка вдалася на славу, новий мер повеселився від душі і переходив із рук на руки всіх присутніх, тож наприкінці торжества заснув на руках в одного з артистів танцювального колективу.