9-річний хлопчина з Нідерландів може стати наймолодшим у світі вченим

18.12.2019
Лорану Саймонсу з Нідерландів — лише 9 років, проте він може стати наймолодшим у світі вченим, адже зараз він навчається на бакалавраті електротехніки Ейндховенського технологічного університету (TUE). Проте юному послідовнику Шелдона Купера (прихильники відомого і дуже популярного молодіжного серіалу «Теорія великого вибуху» в курсі, про що йдеться), здається, вже немає що робити на цьому щабелі навчання, тож йому запропонували продовжити освіту в докторантурі одного з університетів США. 
Річ у тім, що Лоран повинен був закінчити навчання й отримати диплом TUE та стати, відповідно, наймолодшим у світі випускником вишу в середині 2020 року, а не в грудні цього року, адже його чекала чимала кількість екзаменів. Проте у його батьків із викладачами виникли щодо цього суперечності, тож, можливо, він переїде до Америки. Проте викладачі TUE все ще сподіваються продовжити співпрацю з цим талановитим юнаком, адже йому завжди там раді.
Поки що батьки хлопчика не називають дату переїзду свого вундеркінда у США та університет, у якому він продовжить навчання.