Американець запостив в «Інстаграм» фото в нижній білизні, щоб потролити свою дочку

26.11.2019
Захоплення, а подеколи й залежність сучасної молоді від ґаджетів, соцмереж, «вподобайчиків» і «мемасиків» викликає у їхніх батьків іноді поблажливу усмішку, а іноді й іронію.
 
Так, нещодавно трапився кумедний випадок із дівчиною під ніком Т 19 років, справжнє ім’я якої згодом стало відоме — Тара Райлі. 
 
Вона вирішила запостити в «Інстаграмі» своє фото, де вона позує перед дзеркалом у ванній кімнаті в одних трусиках, показуючи своє оголене тіло в татуюваннях.
 
Випадково (чи, може, й не зовсім, адже батьки іноді стежать за інтернет-життям своїх чад) фото побачив батько дівчини.
 
Ні, він не задер спідничину і не надавав ляпасів своїй доні за непристойну поведінку, яка соромить його, — татусь закосплеїв її знімок, а потім показав дитині, як це виглядає збоку: татусь стояв посеред ванної також в одних трусах, з наколками на тілі.
 
Ця історія нагадала старий анекдот: 80-річна бабуся приходить у тату-салон і просить наколоти їй на поперек скорпіона, на сідниці — метелика, а на руку — колючий дріт. Майстер питає, для чого це старенькій, а вона йому: хай онука подивиться перед тим, як собі робити татуювання, як усе це виглядатиме у старості.