У Британії автокрадій насмішив поліцію: кинута у скло цеглина вдарила його по обличчю

05.11.2019
Із розвитком технологій усе важче стало «працювати» «домушникам», грабіжникам та тим, хто краде чужі авто. Інтернет просто-таки пістрявіє відео, на яких зафіксовані невдахи, що пробують проникнути у квартиру, не розуміючи, що їх знімає відеокамера власника помешкання.
 
Те саме відбувається і з грабіжниками в магазинах, на автозаправках та й просто на вулицях великих, а подекуди й не дуже, міст. 
 
Та ось який кумедний випадок стався з жителем Великої Британії, якому припав до вподоби автомобіль «Рено», звісно ж, чужий. Не роздумуючи, незнайомець озброївся цеглиною і пішов на «абордаж», поціливши нею в бічне скло фургончика.
 
І несподівано цеглина... відскочила від скла і вдарила чоловіка в обличчя, причому з такою силою, що невдаха втратив рівновагу і заточився. Грабіжник не став випробовувати долю, тому, похитуючись, утік із місця пригоди.
 
На щастя, всю цю «комедію» знімали камери відеоспостереження. Поліція, яка прибула на місце події, повідомила власника авто — містера Крейга, який нічого й не підозрював, — про пригоди з його автомобілем. Автокрадія, наразі, шукають...