Ганьба кнопкодавам від «Слуги народу»

25.09.2019
Як сказав мій однополчанин, прослуживши у Збройних силах СРСР майже тридцять років: «Слава Богу, що все закінчилось».
 
Він мав на увазі той психологічний, брехливий тиск на не думаючу голову обивателя, яку вели телевізійні канали майже п’ять останніх років, як у період виборів президента України, так і в період виборів до Верховної Ради. Так звана «свобода слова» на телеканалах перетворилась на пропаганду і рушійну силу нищення України як держави.
 
Та масовка, яку завели на ворожі Україні телеканали ведучі голованови і К°, бурхливо аплодуючи співакам, рабіновичам, пальчевським, забула про те, що ці фігуранти своїми діями привели на українську землю війну. «Шановна» глядацька публіка забула про Небесну сотню, забула все, мріючи про світле майбутнє життя, яке обіцяє Бойко разом із воскреслим із небуття Медведчуком. 
 
У такій складній нинішній ситуації раптом з’являється на горизонті політичного олімпу ще один «спаситель» нашого мрійника-виборця — Голобородько.
 
Розстрілявши показово для тих, хто не дружить із головою, Верховну Раду в кіно (а таке кіно для всіх, хто хоче солодко спати та ситно їсти, — до душі), творить нову владу, в тому числі й Верховну Раду. То хто ж вони, нові обличчя, які під гаслом «Зробимо їх іще раз» прийшли до влади?
 
Так, вони «зробили» всіх вас іще раз. Віддаючи свій голос за «Слугу народу», ви привели до влади малограмотну команду, яку ти, виборець, зараз мусиш не лише годувати, а й навчати за свій рахунок. Тож радуйся новим обличчям. Для тих, хто голосував не думаючи, покажу нові обличчя і ті округи, де вони перемогли: насамперед весільний тамада з Ужгорода Ігор Кривошеєв, далі — весільний ведучий із Полтави Андрій Бобляк, весільний фотограф Сергій Штепа із Запоріжжя, ну і весь «Квартал 95» Зеленського.
 
Депутатами парламенту 9-го скликання стали 30 безробітних і 13 депутатів, які не мають вищої освіти. Якщо ще додати парламентаріїв із «За життя» — то весело буде всім! Радуйся і насолоджуйся, виборцю, новими обличчями. 
 
Не обділив себе й олігарх Коломойський, який «делегував» у Верховну Раду цілий «десант» із власного телеканала «1+1». Насамперед це — журналісти Ольга Василевська, Сергій Швець, скандальний українофоб Дубінський, генеральний директор канала Олександр Ткаченко та інші.
 
Потрібно відзначити, що депутати «Слуги народу» непогано взяли свій робочо-навчальний старт. Добрі олігархи розкошелились, відкомандирувавши «слуг» на найдорожчий курорт Галичини у Трускавці. Виникає запитання до партійного «вождя» Дмитра Разумкова: а чому в Трускавець, а не на Донбас? Нехай би там депутат Бужанський начепив георгіївську стрічку й агітував за Україну (він же український депутат), щоб путінські вояки забрались геть з українських земель, щоб не вбивали українців. Але чомусь новоспечений парламентарій Макс Бужанський поїхав на «бандерівщину», яку він патологічно не сприймає. От і подумайте, активні виборці України, за кого ви проголосували сімдесятьма трьома відсотками.
 
Мені й моїм побратимам — бойовим офіцерам, які віддали свою молодість, захищаючи вас, «нові обличчя», — стає страшно за майбутнє України, у тому числі й за ваше. 
Антон КАДЕНЮК, 
ветеран праці, 
ветеран Збройних сил
Житомир