Патріотизм добрався і до російських… борделів

10.07.2019
Здається, населення сусідньої держави вже потроху починає розуміти всю «нєлєпость» і дикість так званих «духовних скрєп» і закликів «Можем повторіть!».
 
Після парадів дитячих візочків у вигляді танків і літачків, оглядів стройової пісні у дитячих садочках і мало не ясельних груп, створення воєнізованих молодіжних організацій на кшталт «Юнгвардії» «духоподйомні» заходи докотилися й до борделів, бо як інакше можна назвати фото, викладене в соцмережі, на якому дівиці із заниженою соціальною відповідальністю, як сказав би президент сусідів, одягнені у досить-таки фривольну білизну, яка більше відповідає для садомазо-утіх, та в таких самих безстидних позах стоять і лежать на танку, а одна з них тримає прапор із написом «Релакс».
 
Із картинки незрозуміло, чи це вони рекламують якийсь секс-шоп або ж бордель, чи закликають розважитися з ними російських танкістів.
 
Тупість подібного постановочного фото викликала бурхливу реакцію співвітчизників цих панянок, які масово відгукнулися на подібну «творчість» і прокоментували її у «Твіттері» «Русской газеты»: «переплутали з панеллю», «зоопарк б-дєй», «до берлінського борделя — легко», «скрепи головного мозку» тощо. Нормальних людей обурює сам факт, що з подібної фотографiї хтось може зробити висновок, ніби війна — це релакс.