Американка після звільнення випадково зачинила себе в тюрмі ще на дві доби

25.06.2019
Які б умови утримання пенітенціарна служба не створювала, все одно людині притаманний потяг до свободи.
 
Так, нещодавно, звільнена після арешту жінка, що відбувала свій термін ув’язнення у виправному закладі Дейл Гласс, що в Сент-Луїсі штат Міссурі (США), так зраділа перспективі опинитися на волі, що стрімголов кинулася на вихід.
 
Мабуть, якби вона не так поспішала (правду ж кажуть, «спішіть повільно»), то й свобода настала б для неї раніше.
 
А трапилося ось що: звільнена спробувала покинути приміщення тюрми, але зробила це поспіхом, тож пройшла через евакуаційний вихід, через що всі двері на всіх поверхах автоматично закрились.
 
Що тільки жінка не робила — і кликала на допомогу, і намагалася самотужки знайти вихід із цієї пастки, в яку сама ж і потрапила. Мабуть, потрібно було промовити якесь чарівне заклинання, на зразок «Сім-сім, відкрийся», щоб звільнитися від обіймів Феміди.
 
Проте, як не дивно, криків про допомогу працівники закладу не чули, а знайти «пропажу» їм не вдавалося, оскільки жінка весь час переміщалася від одних дверей до інших (охоронці не здогадалися пошукати добровільну бранку на пожежних сходах).
 
Лиш на другу добу випадково жінку побачили через скляні двері. На щастя, жінка не постраждала, тож від госпіталізації відмовилася. Як кажуть, вдома і стіни лікують, тож, мабуть, до рідних пенатів звільнена і поспішила.