Адель прийшла на вечірку у Лос-Анджелесі помітно схудлою і зачитала реп

12.06.2019
Адель прийшла на вечірку у Лос-Анджелесі помітно схудлою і зачитала реп

«Чоловіки лягають спати з Гілдою, а просинаються з Ритою Хейворт», — говорила свого часу голлівудська зірка, маючи на увазі найвідомішу кіногероїню, яку їй довелося зіграти, з фото якої американські солдати від’їжджали з батьківщини на виконання свого військового обов’язку.
 
 
І справді, чимало акторок чи співачок нарікають на чоловіків, що вони завжди хочуть бачити поруч із собою «намарафечену» красуню, а не звичайну жінку, котра прокидається без макіяжу на обличчі у прим’ятій піжамі чи нічній сорочці.
 
 
Через це багато шлюбів зазнало поразки. Чи не це стало причиною і розлучення відомої англійської виконавиці Адель? Вона і її чоловік — американський бізнесмен Саймоном Конєцкі — відмовчуються щодо краху їхнього сімейного життя, прохаючи мати повагу до їхніх почуттів.
 
А ще зовсім недавно співачка, що знайшла нарешті, як їй здавалося, судженого, заради чоловіка і сина відмовилася від сенсу свого життя — кар’єри. Звісно, побут, турбота про дитину вимагають чимало часу і зусиль, тож часто-густо на себе вже не вистачає ні енергії, ні бажання.
 
А може, причина в іншому? Скажімо, Саймон, що не кажіть, закінчив Ітонський коледж — навчальний заклад, у якому проходять студії нащадки вінценосних сімей, а Адель, яка народилася у не благополучному районі Лондона, зате відомому кожному футбольному фанату — Тоттенхемі — похвалитися освіченістю не може, адже у школі відзнак не хапала, а робила акцент на вокалі. Та, як би там не було, сім’я розпалася.
 
Зрештою, прихильникам таланту співачки можна порадіти, адже вона повернулася на сцену. І не просто повернулася — а з тріумфом. Так, нещодавно Адель, яка схудла і набула чудової форми, з’явилася на вечірці в Лос-Анджелесі, де подивувала присутніх тим, що читала реп — а саме пісню Каньє Уеста.
 
Присутні, які були зачудовані її талантом, тут-таки почали викладати цей імпровізований виступ співачки в «Інстаграм», адже це було так незвично: Адель, яка прекрасно володіє академічним вокалом, довела, що їй підвладний також і реп.