Чеська бобовка: Рецепт бісквіту від львів’янки Вікторії Іванової

22.05.2019
Чеська бобовка: Рецепт бісквіту від львів’янки Вікторії Іванової

«Дорогі господиньки, хочу запропонувати вам рецепт ну дуже смачної бобовки. Перебуваючи в Празі, я готувала цей пиріг і привезла рецепт сюди, де готую його постійно», — каже львів’янка Вікторія Іванова.
 
Отож, складники: 5 яєць, 300 г цукру, 200 мл олії, 200 мл води, 400 г борошна, чайна ложка порошку для печива, 30 г какао.
 
 
Яйця збити з цукром, до них додати воду та олію і збити. Порошок для печива перемішати з борошном і додати до збитих яєць з водою та олією. Викласти в деко половину тіста, до іншої частини додати какао та вилити також в деко, ложкою довільними легенькими рухами перемішати. Поставити в духовку і випікати 45 хвилин при температурі 180 градусів. 
Ну і, звичайно, до такого смаколика пасуватиме чай зі свіжої м’яти і кориці  чи з подрібненими першими полуничками — експериментуйте! А рецепти з полуницями ми вам підготуємо в наступному номері. Смачного!