Торти необов’язково пекти, їх справді можна побудувати, як каже моя племінниця Аліна, — сконструювати.
Нещодавно ми знайшли гарний рецепт торта з крекеру від львів’янки Наталі Яремко — вдався на славу! Тому й рекомендуємо.
За рецептом господині зі Львова, потрібно: 2 пачки вершкового крекеру, склянка цукру, 500 мл сметани, пакетик желатину, склянка горіхів, консервовані вишні.
Форму застелити харчовою плівкою. Крекер і горіхи подрібнити і перемішати. Сметану збити з цукром і додати розчинений у гарячій воді желатин, перемішати та вилити до крекеру з горіхами. Трішки зачекати.
Як тільки почне гуснути — викласти 1/3 частину у форму, зверху — вишні, знову маса, — вишні, — маса. Зверху потерти шоколад. Поставити у холодильник до застигання.
Це не так і складно, приготуйте! Нехай смакує вам і гостям!