Хлопець зробив дівчині пропозицію руки і серця зі знайденим у рибі перснем

15.05.2019
Іноді для того, щоб зробити якийсь важливий крок у своєму житті, потрібний зовнішній поштовх. Саме так і сталося з британцем Крістофером Еггінтоном.
 
 
Він уже кілька років зустрічався зі своєю подругою Сандрою Бідгуд, проте все якось не наважувався (чи не поспішав) освідчитися їй і запропонувати свою руку і серце. Якби не випадок...
 
Пара проводила вихідні у містечку Рагбі, пише видання «Сан», за улюбленим заняттям — риболовлею. Улов виявився непоганим, проте молоді люди вирішили частину риби (як це часто прийнято на Заході) випустити назад у воду, а собі залишити дві рибини на вечерю.
 
Коли ж Сандра патрала «здобич», то серед нутрощів знайшла... золотий перстень. Вона страшенно зраділа такій знахідці, а Крістофер не розгубився і тут-таки став на коліно і попрохав кохану вийти за нього заміж.
 
Згодом він божився, що це не він «заклав» у рибину каблучку, а вона сама, мабуть, колись заковтнула її.
 
Як би там не було, але радісна Сандра відповіла згодою стати його дружиною. Та й як інакше могло бути — хтозна, чи скоро парубок наважився б зробити їй пропозицію, а тут така нагода.
 
Не хочеться запідозрювати новоспеченого нареченого, що він скнара, але доля сприяла йому — тепер не доведеться витрачатися на обручку.